Odesláno 19. února 2012 13 let Dobrý den, děkuji za názory a rady, ale bohužel stále nefunguje. Vyzkoušel jsme přehodit moduly tam i zpět, ale stav je stále stejný sice naladěno, karta vložena OK, předplatné OK a pouze nerozkoduje kodované předplacené programy. Ostatní zařízení fungují, jak mají, tedy s jakýmkoli modulem. STB je nový a byl v pátek dodán, tak mám asi smůlu na vadný kus. Ještě zkusím opakovaně projít nastavení, i když jsem jej procházel již mockrát. Děkuji za snahu.
Odesláno 19. února 2012 13 let Zkus jeste reset do tovarniho nastaveni. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. února 2012 13 let To jsem také vícekráte zkoušel, ale bohužel bez výsledku. Problém bude v tom, že jak jsem zjistil STB je kompatibilní pro CI+ verze 1.0 a můj cam modul a karta je verze 4.0. na stránkách výrobce jsem prozatím neobjevil novější firmware, který by případně věc řešil (zda-li je to vůbec technicky možné), nemáte někdo zkušenost s novější verzi firmwaru? Takže asi smůla, přístroj zřejmě jen pro majitele starších karet a Cam modulů. Děkuji za snahu o pomoc.
Odesláno 19. února 2012 13 let Myslim ze verzi modulu to nebude, 4.0 je oznaceni HW CA modulu, kdezto 1.0 je oznaceni pro verzi rozhrani CI+ viz tento prispevek: viewtopic.php?f=10&t=3891&start=20#p56683 Jinak nejake forum o tomto STB je zde: http://www.comag.tv/board/index.php?pag ... oardID=133 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 11. března 2012 13 let Tak vyřešeno, včera jsem se konečně dostal k tomu, abych ze zdi sundal jinou televizi, ve které byl modul ještě ze závěru loňského roku, dodaný ještě před tím, než u fy Lica byl nedostatek modulů. S touto "starou" kartou a modulem Comag DKR 900 HD CI+ funguje bezproblémově, narozdíl od "nových" karet a modulů.
Odesláno 11. března 2012 13 let Tak to potom nechapu proc ma ten STB primo v nazvu oznaceni CI+, kdyz to nefunguje. Asi by to chtelo dotaz na vyrobce. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 14. července 2013 11 let Mě funguje Cl +. Docela jsem s Comag spokojen. Jen mi po novém FW, občas v noci (když nahrávám ) nevypne. Musím ho vypnout hlavním vypínačem a pak znovu zapnout. Dělá to jen u některé stanice a v noci. Tak nevím.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.