Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Pred chvili mi volal jakýs takýs týpek z karnevalu a že neco někde přepojují a že mi změnili veřejnou IP, aktivní bude zítra od 5 ráno. Moc sem ho neposlouchal, protoze jedine co me zajimalo bylo jestli mi tu novou ip poslou na mail. Neveřejný se nezmenily.

Odesláno
Pred chvili mi volal jakýs takýs týpek z karnevalu a že neco někde přepojují a že mi změnili veřejnou IP, aktivní bude zítra od 5 ráno. Moc sem ho neposlouchal, protoze jedine co me zajimalo bylo jestli mi tu novou ip poslou na mail. Neveřejný se nezmenily.

To mě s tím samým volaly v pátek. A to mám veřejnou IP teprv od minulého pondělka a už jí budou měnit.

Jinak nové nastavení máš na home.karneval.cz v "Nastavení TCP/IP"

Odesláno

No a jak se tak divam, tak konecne zprovoznili jejich novou web stranku muj.karneval.cz, (misto puvodni home.karneval.cz).

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Hmm, vypadá do pěkně, dokonce to má i HTTPS. Ale pořád to počítadlo dat vypadá, jako by byl limit 20 GB společný pro upload i download.

Odesláno

fakt nevím s tím novým rozharním, asi to ještě nevychytali nebo co, je to děsně pomalé... co to je?

Odesláno
Hmm, vypadá do pěkně, dokonce to má i HTTPS. Ale pořád to počítadlo dat vypadá, jako by byl limit 20 GB společný pro upload i download.

Koukal jsem se tam ted, a na ty uvodni strance, kde je z pocitadla jenom "bilance" celkovych dat, je ted uz Download/Upload

Ale pomaly to opravdu je a jeste padavy a vytuhavajici - korektne se to loadlo az po ctvrthodine zkouseni a refreshovani.

Navic to stary mi prislo skoro lepsi, kdyz bylo pocitadlo samostatne. Takhle se zaloguju do mailu a pak se musim presunout to sekce "Internet" .... achjo :?

Odesláno

Tak už to změnili, ráno tam ještě byl celkovej součet (nebo jsem slepej).

Odesláno

A on snad není??

• 500 Mb/s
  • -
  • Klasik
  • modem Compal, VTV Box, CA Modul
  • Plzeň Bolevec
Odesláno

A jak by mělo vypadat, aby ti tak nepřipadalo? Nestačí ti, že už i úvodní přehled se změnil na xxxx MB / xxxx MB ? :idea:

Jinak mohu potvrdit, že se limit počítá zvlášť, bo už mám v obou směrech skoro plný počet... :?

Odesláno

A on snad není??

Ne není, má 20 GB pro donwload a 20 GB pro upload.

A jak by mělo vypadat, aby ti tak nepřipadalo? Nestačí ti, že už i úvodní přehled se změnil na xxxx MB / xxxx MB ? :idea:

Už se to tu řešilo, ještě včera ráno tam byl jenom celkový součet.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague