Posted May 5, 201113 yr Zdravim mám problém používám tarif UPC FiberPower 100 Modem od providera Cisco EPC3212 Router NetGear WNDR3700 problém je v tom že mi internet buď stavkuje nebo nejde vubec ale stahovat,nebo odesilat muzu jak pres P2P site nebo FTP,hrani her pres internet bez problemu. Resetuju modem i router a bezi to v pohode druhy den opet stejny problem nacitani webove stranky nedohlednu nebo nelze navazat spojeni. volal jsem na technickou podporu tam mi rekli ze je opet problem u mne modem je prej v poradku. Router ma nejaktualnejsi firmware,PC je bez viru a dalsi haveti uz si nevim rady dekuji za rady. Edit:ted jsem dal reset modemu na routeru a jsem zatim bez problemu uvidim zitra jinak jeste zkusim odpojit od zasuvky odpojit znovu modem a router,nebo nejlepe dat router do defaultu?
May 5, 201113 yr Nechal bych to pár dní připojené jenom z modemu do PC a hned poznáš, kde je problém.
May 5, 201113 yr ..a pokud bude problem resetovat jenom router, at vis cim to je. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
May 6, 201113 yr viděl bych to na špatně nastavenej firewall v routeru... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
May 6, 201113 yr na routeru jsem firewall nejak nenasel prozatim mi to bezi v poradku odpojil jsem to i od zasuvky
May 11, 201113 yr tak jsem zjistil ze mam pekelne rozpalenej modem dneska mi zacal opet haprovat internet modem je horkej jako krava vypnul jsem ho nechal vychladnout a uz zase bezim na full nevim kam ho dat mam ho mimo slunecni svetlo nebo vada modemu?
May 11, 201113 yr ty ho máš v tomhle vedru na přímym světle? já bych to mlátil a pokutoval... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
May 11, 201113 yr no to taky asi neni nejlepší, ale záleží na rozměrech poličky... foto, foto, foto - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha