February 23, 201114 yr Vzhledem k neustale narustajicim problemum se spamem na tomto foru jsem od dnesniho dne nucen zavest povinou registraci pro psani jakychkoliv prispevku na forum, toto opatreni je pouze docasne a bude zruseno s rozbehnutim nove verze fora - cca asi do mesice. Delam to nerad ale je to bohuzel nutne. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
February 23, 201114 yr Pokud SPAM ustane, tak v tom nevidím problém. Poslední dobou se ho tu objevovalo opravu hodně. ( hlavně v azbuce ) 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice
May 1, 201114 yr Tomus: Přehlédl jsem někde novou verzi fóra? Začátkem února jsi psal, že se blíží do finále. Koncem února jsi upřesnil cca do měsíce. Jak to vypadá z dnešního pohledu?
May 1, 201114 yr Author Novou verzi mam z 90% hotovou, ale bohuzel posledni mesic jsem nemel vubec cas na tom dal delat, zima skoncila a na sezeni u pocitace uz neni tolik casu, taky me to stve, ale pokusim se to behem kvetna dotahnout do konce. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno