Jump to content

Featured Replies

Posted

Mám jeden dotaz,

Stěhuji se od rodičů, kde využívám služby internet a TV. Od UPC jsem dostal modem a STB. Jelikož jsem si pořídil tv s DVB-C zakoupil jsem ufirmy lica CI modul, který jsem obdržel s kartou UPC proti vratné záloze 200Kč. Modem a STB samožrejmě odešlu na adresu uvedenou ve všeobecných podmínách. Ale mám vrátit i kartu? Do roka plánu v novém bydlišti opět využít služeb UPC. Jelikož je karta párovaná s modelem co potom když ji vrátím? Lze poté zařídit, aby mi UPC poslalo jen kartu a spárovala s mým modulem? Nebo musím poslat kartu do Lici? Díky za odpověd.

Kartu zašlete spolu s ostatními zařízeními. Pokud v budoucnu modul budete chtít využít tak zavoláte do UPC a oni Vám dodají novou kartu a spárují :wink:

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

OK, díky. To jsem potřeboval vědět.

Marku a jak by to probihalo pokud by Reesha kartu vratil UPC a CA modul prodal nekomu jinemu, mohl by pak novy majitel modulu take zadat UPC o samostatnou kartu ?

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Marku a jak by to probihalo pokud by Reesha kartu vratil UPC a CA modul prodal nekomu jinemu, mohl by pak novy majitel modulu take zadat UPC o samostatnou kartu ?
Ano mohl :-)
  • Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • 1 year later...

Vs 0300068775 Pavel Bartoniček vaše sluby poskované TV . internen . už nesleduju 5. měcísu sařizeni jsem zaplatil pří prvnim odberu ale abych měl pokoj odvas tak ho pošlu rad bych vas proprpsil o měsicnich splatkak o dlužnou častku3274 korun jsem po mozkové příhodě a beru invalidní duchod muj duchod je 3303korun Moc děkuju za vyřizení Bartoniček