cvancara Odesláno 19. ledna 2011 Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Uz me ten digital zacina pekne s***t. Vcera jsem si vsiml, ze od kanalu 39 (Extreme sports) az po 49 (VH1 classic) vsechno hlasi Signal neni k dispozici a v levem hornim rohu se zobrazi ikonka Satelitu? Nabidka Standard. Myslel jsem si, ze je nejaky vypadek, tak to nebudu hrotit. Dneska ale opet to same. Dal jsem nove vyhledat, stanice najde, ale opet Signal neni k dispozici (EPG ale jede). Co se zase deje...? Ostrava-Dubina. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 19. ledna 2011 Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Není to jen u vás? Mě v Praze fungují normálně. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 20. ledna 2011 Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 Uz me ten digital zacina pekne s***t.Vcera jsem si vsiml, ze od kanalu 39 (Extreme sports) az po 49 (VH1 classic) vsechno hlasi Signal neni k dispozici a v levem hornim rohu se zobrazi ikonka Satelitu? Nabidka Standard. Myslel jsem si, ze je nejaky vypadek, tak to nebudu hrotit. Dneska ale opet to same. Dal jsem nove vyhledat, stanice najde, ale opet Signal neni k dispozici (EPG ale jede). Co se zase deje...? Ostrava-Dubina. Máš zarušený MUX05 viz přehled streamů. Zkontroluj kabely, jestli ti to neruší jiné zařízení atd. a když nic neuvidíš zavolej si o servis Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 20. ledna 2011 Autor Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 Kurna, nevim. Uz jsem vsechno prolezl. Akorat jsem si vsiml, ze skutecne pouze ty kanaly, ktere nejdou, hlasi Kvalitu signalu 5 - 9%. Ostatni jedou OK. Nikdo jiny tu neni, vecer prijdu, pustim bednu. Tak nevim, co by to mohlo jeste ze dne na den rusit. Zadne posuny s kabelama nebyly. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 20. ledna 2011 Autor Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 Takze dopadlo to nasledovne. Dneska jsem nakoupil vsechny kabely nove, kratsi. Zapojim a bac, jede to. Sice nechapu, jak ze dne na den to muze takhle zrusit signal, ale doufam, ze uz bude klid. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 20. ledna 2011 Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 Někdy se kabel přeštípne, uvolní se koncovka ... Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. ledna 2011 Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Tam mě nejdou programy Nova HD,Prima HD a Nova Sport HD,píše mi to špatný signál.Buď není obraz žádný nebo kostičkuje.Jiné programy i ty HD jdou bez problému.Ostrava-Jih.Máte někdo stejný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 24. ledna 2011 Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Tam mě nejdou programy Nova HD,Prima HD a Nova Sport HD,píše mi to špatný signál.Buď není obraz žádný nebo kostičkuje.Jiné programy i ty HD jdou bez problému.Ostrava-Jih.Máte někdo stejný problém?nejspíše ne toto je vždy spíše individuální problém daného koncového místa. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.