Návštěvník PetrS Odesláno 4. ledna 2011 Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 nevíte někdo zda bude balíček Supreme + 25(30) Internet? bude mi koncit balicek UPC Fiber Power 30 + Standard + Plus. Jeste mam mimo balicek Kredit 50. Rád bych sel nahoru (rychlejsi internet u nás porad nejde) proto Supreme + 25(30) Internet. Druhy dotaz kdyz mi konci ten balicek co se prakticky stane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 4. ledna 2011 Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 nevíte někdo zda bude balíček Supreme + 25(30) Internet? bude mi koncit balicek UPC Fiber Power 30 + Standard + Plus. Jeste mam mimo balicek Kredit 50. Rád bych sel nahoru (rychlejsi internet u nás porad nejde) proto Supreme + 25(30) Internet. Druhy dotaz kdyz mi konci ten balicek co se prakticky stane? Balíček se Supremem se nechystá. K druhému dotazu -> Prakticky skončí roční úvazek, teoreticky zmizí plus pokud ho máte zdarma. Jinak za 30M + Standard budete stále hradit 899Kč. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PetrS Odesláno 6. ledna 2011 Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 skoda ze neudelají balicek se supreme... hned bych do nej sel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 6. ledna 2011 Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 No a proč si nerozšíříš stávající smlouvu o doplňkové balíčky? Teď máš Standard + Fiber power 25 + Plus za 899Kč +202 erotické (Hustler) +303 HBO + Cinemax (SuperFilm) +101 Filmbox Výsledná cena 1505Kč a když si vezmeš jak jsou balíčky sestaveny a jaká je tam sleva oproti plným cenám ... Balíček Supreme + Fiber power 25 by stál asi 1499Kč podle pravidla viz výše takže rozdíl minimální. Možná by ten balíček stál 1399Kč ale méně podle mě ne. A pokud o některé kanály nestojíš tak tě to vyjde ještě méně. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dinkylinky Odesláno 6. ledna 2011 Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 Prakticky skončí roční úvazek, teoreticky zmizí plus pokud ho máte zdarma. Jinak za 30M + Standard budete stále hradit 899Kč. Co znamená teoreticky zmizí Plus. Že možná zmizí až za pár měsíců po skončení ročního úvazku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 6. ledna 2011 Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 Prakticky skončí roční úvazek, teoreticky zmizí plus pokud ho máte zdarma. Jinak za 30M + Standard budete stále hradit 899Kč. Co znamená teoreticky zmizí Plus. Že možná zmizí až za pár měsíců? Možná nezmizí vůbec, nebo za pár měsíců Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. ledna 2011 Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 Není úplně pravdivá informace, sám mám balíček Supreme + Fiber 25 + Telefon Basic za 855,- Kč měsíčně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 6. ledna 2011 Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 Není úplně pravdivá informace, sám mám balíček Supreme + Fiber 25 + Telefon Basic za 855,- Kč měsíčně Odkazuji se na aktuální ceník. Neberu v potaz různé nabídky s omezenou platností. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaP Odesláno 6. ledna 2011 Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 Není úplně pravdivá informace, sám mám balíček Supreme + Fiber 25 + Telefon Basic za 855,- Kč měsíčně To by se mi taly líbilo. SUPREME a Fiber25 za 855,- Kč. A ani bych nemusel mít ten telefon. Kór pokud je to nastálo. Na můj dotaz na Info lince na SUPREME a Internet dohromady ( klidně i jen 10M ) mne odkázali na oficiální ceník. Žádná snaha. Ale jak je vidět někde to jde. Nechápu logiku UPC, že stávajícím zákazníkům s dobrou platební morálkou nejsou schopni nabídnout lepší cenu než novým zákazníkům. Žádné věrnostní výhody, a balíčky služeb jsou oproti dřívějšku taky minimální. Citovat 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 6. ledna 2011 Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 To by se mi taly líbilo. SUPREME a Fiber25 za 855,- Kč. A ani bych nemusel mít ten telefon. Kór pokud je to nastálo. Na 100% to není na stálo. Sleva 50% bych řekl i že je pod hranicí rentability. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.