Posted December 8, 201014 yr Uz druhy den se mi sekaji vsechny obrazy,ale snad kazdou minutu....Zlin-Otrokovice
December 8, 201014 yr Tak zacni kontrolou kabelaze. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
December 8, 201014 yr Tak a ted mi nejde uz zadny obraz,na settoboxu mi svitila 0 a nereaguje ani ovladac,zkusil jsem to vypnout ze zasuvky a sviti mi tam .d Tak uz nevim....Dekuji za kazdou radu a kabelazi zacinam vzdy,kdyz jsou takove problemy..............
December 9, 201014 yr Tak a ted mi nejde uz zadny obraz,na settoboxu mi svitila 0 a nereaguje ani ovladac,zkusil jsem to vypnout ze zasuvky a sviti mi tam .dTak uz nevim....Dekuji za kazdou radu a kabelazi zacinam vzdy,kdyz jsou takove problemy.............. Pokud máte pocit že jste vše zkontroloval tak zavolat do UPC ať pošlou technika Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
December 9, 201014 yr To vypada na vadny STB, pokud ani nenabehne tak to bude na reklamaci. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno