Jump to content

Featured Replies

Posted

Tak cca 2 tydny pozoruji obcasne kostickovani na Prima COOL. Zajimave je, ze na ostatnich kanalech z daneho multiplexu jsme to nezaznamenal. Jsem sam, nebo si toho jeste nekdo vsimnul?

UPRESNENI: lokalita Melnik

Edited by Guest

Taky sem si toho vsimnul (Plzen)

Tak ted co s tim?!

Mam strach psat na infolinku, nebot zase budou vyhrozovat navstevou technika a na to nemam naladu se hadat. Pockam, az to potvrdi vic lidi a zkusim zaprudit, nebo se treba nekdo v UPC probudi.... Jinak je to podobny problem jako byl s transpoderem kde bylo VH1, jen to ted min vadi....

Taky občasné kostičkování v poslední době. U mne to nejvíc pozoruji u Nova Cinema .Ta je v MUXu společně s

Z1

TV Barrandov

Prima Cool

Óčko

• Basic
  • -
  • Základní, Family
  • Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465
  • Plzeň

To me prave trochu zarazi, nebot vcera jsem se dival cca 20 minut na Nova Cinema a neudelalo to. Asi nahoda. Jeste to zkusim...

Tak mám také problémy s primacool , tv barrandov.

Včera jsem měl u sebe technika měřil mi signál v pohodě vyměnil mě HD settobox pořád dělá to stejné.

Dotaz co máte za přístroje těm kterým to dělá tyto problémy.

Mám totiž LCD tv s dvbc když to připojím tak tam problém není

Já mám K-B3000HDCO

Jsu z Brna

Sony 40we5W + LICA. Ale pochybuju, ze je chyba v telce. Hralo to do tedka bez problemu. Takze to bude zase jako to bylo s VH1. Dokud se to uplne nerozsype, tak s tim cele UPC neudela nic! :cry:

Pokud tam písne více lidí tak s tím hold něco uděla budou muset

Nesdilim tento optimismus, kazdopadne vecer napisu stiznost, a zkusim ji rozumne formulovat.....

samozřejmě pokud písnou jenom dva lidi dak se dít nic nebude čím více tím lépe