Posted August 21, 201014 yr Ahoj lidi, chtěl bych se zeptat jaký kodec používá přístroj: Kaon KCF-B3000HCO pro přihrávání nahraních filmů. Zkoušel jsem ho najít, ale nepovedlo se. Koukal jsem na net, ale nic kloudného jsem nenašel. Zkoušel jsem různé převaděče, ale nic mi nefungovalo. Rád bych si na disk uložil nějaké filmy co mám v Divx . Je na to nějaký postup, nebo program? moc díky za všechny rady. Mark
August 21, 201014 yr Většinou se všichni snaží dostat ty filmy v HD z KAONU,ale divx filmy nahrávat do HD receiveru?Určitě tomu musím špatně rozumět...
August 21, 201014 yr Ne rozumíš tomu dobře. Rád bych si tam nahrál filmy, které budou v telce jen težko dávat. . Mark
August 22, 201014 yr Zatím alespoň co vím tak není možnost jak normální cestou dostat video do Kaonu Jen fotky a MP3. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
August 23, 201014 yr video do/z caonu je blokly firmwarem UPC Co je k tomu vedlo nevim. Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha