Návštěvník Abyssal Odesláno 9. května 2010 Sdílet Odesláno 9. května 2010 Dobrý den, jsem bývalý online hráč World of Warcraft, ale na delší dobu jsem přestal hrát. Když jsem se rozhodl zahrát si po delší době zjistil jsem, že to zkrátka nelze a to mám popravdě problém s více online hrami. Ještě že jsem se rozhodl wow znovu zkusit než si zaplatim oficialni server...byly by to vyhozene penize. Dřív mi to nedělalo problémy a tak jsem se potal na jejich stránkách. Padl tam návrh, jestli v omezeni připojení nemá prsty poskytovtel internetu. Myslíte že je to tak? A jak se toho vlastně zbavím? Děkuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 9. května 2010 Sdílet Odesláno 9. května 2010 jak se vůbec problémy projevujou? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Abyssal Odesláno 9. května 2010 Sdílet Odesláno 9. května 2010 Mno hlavně tak, že se za žádnou cenu nepřipojím Vždy mi to napíše Server login down....bohužel je to divné v tom, že mám úplně stejnou verzi jako kamarád...a on takový problém nemá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 9. května 2010 Sdílet Odesláno 9. května 2010 no a zkoušels nějaký testíky? stahování, odesílání, odezva, jinde je všechno ok? máš router? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 9. května 2010 Sdílet Odesláno 9. května 2010 Napada me, nemas bloknuty nejaky porty? Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bender Odesláno 10. května 2010 Sdílet Odesláno 10. května 2010 Nejspíš bloknutý porty z důvodu havěti v PC. Wowka mi s UPC rozhodně maká bez problémů s latencí 50 ms. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Abyssal Odesláno 10. května 2010 Sdílet Odesláno 10. května 2010 Router nemám....mam obyč modem...ale nijak se v tom nevyznám...mno...ty porty..o tom jsem už slyšel...ale nikdo nedal vědět že něco blokuje....a s viry ani spamem popřípadně jinýma blbůstkama jsem taky neměl žádný problém...Dá se to nějak odblokovat? Co se týče stahování bez problémů tak rapidy...atd jdou...jen torrenty ne...vždy se mi akorát objeví kolik je seed....ale nikdy nic nestahuje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 10. května 2010 Sdílet Odesláno 10. května 2010 Udelej si test na blokovane porty - http://test.bezpecnosti.cz/ http://old.chip.cz/cs/tipy-a-triky/blokovane-porty.html a podle vysledku pak muzes zavolat na UPC jestli je nemas zablokovany (napr. kvuly virum, spamu apod.). Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Abyssal Odesláno 11. května 2010 Sdílet Odesláno 11. května 2010 Děkuj, mockrát Vám děkuji...za to, že máte snahu mi pomoct...jste první a to jsem prošel spousty fór.. Akorát já se v tom vůbec nevyznám...který z portů by vlastně mohl mít prsty v tom, že se nemůžu napojit na wow? Nebo můj problém s torrenty? Dovolil jsem si poslat výsledky testů...na posouzení... Mno vlastně všechny porty vyšly úplně stejně...: Zabezpečeno nebo vypnuto když mám zaplý firewall......to je tedy asi špatně že? Po vypnutí Firewallu je to to samé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 11. května 2010 Sdílet Odesláno 11. května 2010 Ja mam Zabezpečeno nebo vypnuto jen u ctyrech portu, ktere jsou u UPC standartne blokovane, u ostatnich mam Odmitnuto. U tebe to vypada ze to mas blokle, ale port 80 bys mel mit odmintuto, jinak by ti nejel ani web. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.