April 29, 201016 yr jeste otazecku,jake programy vysilaji v HD v balicku starter+sport v Praze? na strankach UPC to nemohu najit nebo jsem slepej Ďíky
April 29, 201016 yr tady to je: http://www.upc.cz/pdf/Cenik_Digital.pdf ale u balicku Sport tam neni uvedeno zadne HD a ja bych se vsadil ze tam neco bylo (mel jsem ted 10 dni plnou nabidku).
April 29, 201016 yr Ja mel v plne nabidce tusim Eurosport HD a Nova Sport HD, prijde mi ze divne ze by HD verze programu nabizeli v balicku STANDARD a ve specializovanem balicku SPORT by to nebylo??? Tim ale nerikam ze nemas pravdu - nemam osobni zkusenost
April 29, 201016 yr Zkutečně v doplňkových balíčcích k základní nabídce Starter nejsou HD kanály. Donedávna nebyly ani v nabídce Starter HD kanály. HD kanály jsou až v nabídce Standard (Supreme). Je to přesně tak jak na tom odkazu na programovou nabídku. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
April 30, 201016 yr lexxo jeste jedno nove tema a dostanes zde ban. Nez se na neco zeptas tak pouzij vyhledavani, vsechny tve dotazy se zde jiz mnohokrat resily. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno