Posted April 27, 201014 yr rád bych se zeptal vlastníku HBO jestli UPC nabízí a zdarma HBO Digital http://www.hbodigital.cz/faq/
April 27, 201014 yr Bohužel, pokud se nepletu tak síť UPC je jednosměrná a u set top boxu např. Handan 5000 není žádný zpětný kanál, takže by to fungovat ani nemohlo.
April 27, 201014 yr Je to tak, zatim neni technicky mozne tuto sluzbu nabizet. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
April 27, 201014 yr škoda, velká škoda. Díval jsem se na jejich nové stránky a byl bych za tuto službu rád. HBO mám od dob Kabel Plus Severní Morava. V té době zdarma. - - TV Komplet CA modul, nepřehledný HD box Frýdek
April 28, 201014 yr Co vím od lidí z UPC a HBO tak je co největší snaha nějak technicky vyřešit a zpřístupnit tuto službu (video on demand). Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
April 28, 201014 yr Na stránkách www.hbodigital.cz se píše, že se tato služba chystá i přes vysokorychlostní internet, tak třeba tohle bude cesta.
April 28, 201014 yr HBO digitál je v něčm tak úžasné? Tuším že to je jen videotéka filmů, které se v daný měsíc vysílají v klasickém HBO. Protože na HBO jeden film dávají v průběhu měsíce asi 15x, tak nevidím problém si filmy které chci nahrát na PVR a pustit kdy budu chtít a mám HBO digital