Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

nepovídejte, mně nejde Internet od včerejšího večera, dnes od rána stále nic, lokalita Pardubice.

V okamžiku, kdy píšeš příspěvek - otázku se nedíváš co je napsáno před tebou? Připadám si jak u blbejch na dvorku.

Ano včera večer od cca 20:15 byl velký výpadek služeb internetu UPC. Někde trval do 23 hodin, někde déle. Teď ráno už všechno jede.

Slevu žádat lze samozřejmě:

u TV nešly slovenské programy, HBO HD, Discovery HD a Brno TV - což je podle nabídky 6% - 12% (Slovenské pogramy nešly 1,5 hodiny, Discovery HD a Brno TV asi 2,5 hodiny, HBO HD asi 5 hodin) řekněme 10%, výpadek 5 hodin znamená 0,07% času / ceny

Internet nešel max 6 hodin to je 0,8% času / ceny

Takže vesele do toho

Odesláno

U nás nešel net ještě o půl druhé ráno, telefon hluchý, cca 2 hodiny nešly slovenské programy.

Ale chápu, že k výpadku dojít může, i když je to pro nás nepříjemné. Zvlášť když nejede ani telefon, nefunguje infolinka a na stránkách upc "výpadek neevidují" :roll: .

Teď jsem objevila na stránkách UPC omluvu: http://www.upc.cz/klientske-centrum/kontakt/

Myslím si ovšem, že je poněkud ukrytá, vzhledem k tak masivnímu výpadku by měla viset na titulní stránce.

• Internet 150
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul, modem Cisco 3208
  • Ostrava
Odesláno

Nema v tom prsty Ministerstvo dopravy a jeho urputna snaha pres noc "narvat na internet" jeho Registr vozidel? :))

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno

Jak jste na tom s rychlosti po tom vcerejsim vypadku? Sice jsem online ale tech prumernych 25kB/s je fakt neuveritelny zlo...a to jsem modem a vsechna pripojena zarizeni nekolikrat pro sichr restartoval :/

// Praha 7

Odesláno

teramorph nestraš, taky jsem na P7 ale momentálně v praci, takže se bojím jak to pojede až dorazim domů. V noci mi šla jen TV, internet a telefon vůbec, ráno jsem pak neměl čas to zkusit. snad to byla jen vyjímka a rychlost se vrátí do normálu....

Odesláno

Čekal bych nějaké oficiální vysvětlení, případně omluvu za způsobené problémy. Kde nic tu nic. Snad nám to někdo ze zdejších "lépe informovaných" vysvětli.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice
Odesláno

Já nevím, mě tohle jako omluva docela stačí:

http://www.upc.cz/televize/novinky/vypa ... 01177.html

A tohle:

„Včera došlo k několikanásobnému přerušení optického kabelu na Praze 4, které následně způsobilo nekorektní chod některých technologií. Od půlnoci jsme postupně jednotlivé lokality připojovali a od časných ranních hodin je služba funkční,“ řekl Juraj Gerbery, mluvčí UPC.

K porušení kabelu podle něj došlo zřejmě při stavebních pracích, které v místě probíhají. Šlo přitom o spojení mezi klíčovými komponenty v síti firmy. Přesné příčiny toho, proč o internet nepřišli jen lidé v Praze 4, ale ve velké části republiky, teď UPC zjišťuje.

Odesláno

Omluva to sice je a je dobrá, jen nevím proč jsme se o ní museli dovědět jen díky své zvědavosti a jejímu hledání.

Resp. dopoledne ji našla Renča z Ostravy.

Odesláno

No je umístěna na stránkách UPC a ani jsem ji nějak hledat nemusel.

Odesláno
Šlo přitom o spojení mezi klíčovými komponenty v síti firmy.

No nevím, ale i na amatérských sítích jsme kdysi měli důležité lajny zálohované tak, že v řádu minut bylo vše funkční... Chápu, že u tak velké firmy jsou to jen asi zbytečné náklady navíc...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague