Posted February 2, 201015 yr Zdravím a mám dotaz,jestli má někdo stejný problém.Od včerejšího večera mi nefunguje údaj o času na STB 6000(po vypnutí blikají ty 4 čárky a čas nejde nastavit ani v menu) i 5000(Brno-Líšeň).Tím pádem nejde ani EPG a tudíž nelze naprogramovat ani nahrávání.Vada STB to nebude,protože se to projevuje na obou přístrojích.Neví někdo,co s tím?Dík 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
February 2, 201015 yr Mam stejny problem sice jsem taky z Lisne, ale tohle lokalni nebude, zrejme je nejaka zavada na hlavni stanici pro DVB-C v Praze. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
February 2, 201015 yr Uz me cas nabehl, ale musel jsem poprepinat vic kanalu, zda se jaky byl sel jen v nekterych muxech. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
February 2, 201015 yr Author Tak jsem volal na klientské centrum a poradili mi vyresetovat STB do továrního nastavení.Naštěstí to pomohlo,ale bylo to hodina práce(znovunaprogramování obou STB a znovunaučení všech kodu univer.DO).Ale hlavně,tvrdili mi,že je to jenom můj problém!Tak proč Tomus a myslím,že nás bude víc, má stejný problém?Je vidět,jak lžou. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
February 2, 201015 yr To je blbost to resetovat. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
February 2, 201015 yr Author Bohužel na radu technického dohledu se již stalo.A že se ti to rozjelo, je možná tím,že jsem tam zavolal a oni něco opravili. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
February 2, 201015 yr Taky jsem měl ten problém (v Otrokovicích) a po přepnutí pár kanálů to naskočilo.
February 2, 201015 yr Author Tak tam fakt asi museli něco opravit,protože já jsem s tím ráno zápasil dost dlouho,včetně několikanásobného projetí všech programů,vytažení ze zásuvky atd. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň