Posted January 28, 201015 yr Čus, mám upc standard v celým balíku služeb, na co je to nejvýhodnější změnit u internetu ? Díky
January 28, 201015 yr Nějak Vás nechápu. Máte od UPC DTV nabídku Standard a ptáte se co je pro Vás nejvýhodnější za internet? Už máte nějaký tarif nebo si chcete pořizovat? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
January 30, 201015 yr Pokud máte internet Classic tak se koukněte na stránky jestli by Vám vyhovoval jiný více. http://www.upc.cz/internet/ Ale předem se informujte zda nemáte služby nějak výhodně zabalíčkované aby jste o to nepřišel Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
January 31, 201015 yr neni nad to vytvořit si vlastní balíček, kterej je ještě výhodnější... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
January 31, 201015 yr neni nad to vytvořit si vlastní balíček, kterej je ještě výhodnější... Zrušil jsem televizi a nechal jsem jenom internet,ale už 2 měsíce mně hraje i televize.Jak to vypadá nechávají i televizi k internetu .Internet mám ještě od karnevalu.
January 31, 201015 yr neni nad to vytvořit si vlastní balíček, kterej je ještě výhodnější... Zrušil jsem televizi a nechal jsem jenom internet,ale už 2 měsíce mně hraje i televize.Jak to vypadá nechávají i televizi k internetu .Internet mám ještě od karnevalu. V některých lokalitách hrají k internetu 4 programy v analogu. Pokud Vám jich hraje víc tak Vás technik zapoměl odpojit. Pak se jen modlete aby pravidelná kontrola která se dělá u Vás přišla co nejpozději Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
January 31, 201015 yr neni nad to vytvořit si vlastní balíček, kterej je ještě výhodnější... Zrušil jsem televizi a nechal jsem jenom internet,ale už 2 měsíce mně hraje i televize.Jak to vypadá nechávají i televizi k internetu .Internet mám ještě od karnevalu. V některých lokalitách hrají k internetu 4 programy v analogu. Pokud Vám jich hraje víc tak Vás technik zapoměl odpojit. Pak se jen modlete aby pravidelná kontrola která se dělá u Vás přišla co nejpozději Hraje 12 programů.
January 31, 201015 yr Pokud máte internet Classic tak se koukněte na stránky jestli by Vám vyhovoval jiný více. http://www.upc.cz/internet/ Ale předem se informujte zda nemáte služby nějak výhodně zabalíčkované aby jste o to nepřišel Právě, že ne. Bylo placeno něco přes 1200 za rychlost 25 MB, takže jako za UPC Fiber Power 50, ale s poloviční rychlostí. Teď si dám Fiber Power 100 na nějakou dobu za tu zlevněnou částku a potom přejdu na Fiber Power 50.
January 31, 201015 yr Právě, že ne. Bylo placeno něco přes 1200 za rychlost 25 MB, takže jako za UPC Fiber Power 50, ale s poloviční rychlostí. Teď si dám Fiber Power 100 na nějakou dobu za tu zlevněnou částku a potom přejdu na Fiber Power 50. Asi nejlepší řešení Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx