Přejít na obsah

Zmizely kanály z TV a VRC


Návštěvník Merllinn

Doporučené příspěvky

Návštěvník Merllinn

Zdravím všechny UPC guru, chtěl bych vás poprosit o radu.

Ještě do minulého týdne vše běželo bez problémů...STB CONAX CV-5000 mám pomocí SCARTu spojené s VRC a TV a zároveň průchozí koax anténu z STB do VRC a pak do TV. Ještě minulý týden jsem ve VRC i TV nalagil digitální kanály bez problému a mohl je tak sledovat i s vypnutým STB a nahrávat na VRC.

 

Někdy během minulého týdne se najednou na TV i VRC objevil u kabelových kanálu no signal a i když jsem se pokoušel je naladit znovu, žádný digitální nenaladím.

 

Nemohl by mě někdo prosím poradit v čem může být zrada? Zapojení jsem 100x kontroloval a to je pořád stejné. Na STB kanály sledovat mohu, ale jako by je STB už neposílal dál do TV a VRC, jsem z toho hodně zmatený.

 

Předem moc děkuju za rady

Merllinn

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník jay

Pokud jsi mohl nahrávat kanály s vypnutým STB,tak jsi nenahrával digitální,ale analogovou nabídku UPC.Je možné,že u vás analog už zrušili ale těch důvodů může být více.Digitální nabídka by měla jít nahrávat normálně,ale musí být STB stále zapnutý a naladěný na nahrávaný kanál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník UPC-021

Tak jak píše kolega. Video určitě neumí nahrávat digitální signál, to je už z principu analogové zařízení. Nahrával si tedy analog.Zřejmě ve vaší lokalitě zrušili a nebo je výpadek analogu.

Nahrávat "digitál" na video jde pouze s pomocí set top boxu, který digitální anténní signál převede na analogový linkový signál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Merllinn

Moc děkuju za rady, to mi ani nedošlo, že chytám analog a není to digitál, teď už to dává smysl. Ještě jednou děkuji :wink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník onak

No analog nemohou mít vypnutý, ruší se pouze nabídka KLASIK. Nabídka MINI zůstává, a navíc se do ní přidávají některé další kanály, které v analogu dříve nebyly. Takže celkem je v nabídce přibližně 14, možná 15 kanálů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Merllinn

Tak to je opravdu divné...kabely jsou pořád stejné jako když kanály fungovaly...spojení jsem popsal v prvním postu. Tak je možné že se jedná o výpadek, protože to najednou přestalo fungovat v TV i VRC, opravdu je to jako kdyby ty kanály najednou z antény nešly. A kdybych měl chybu v kabeláži, tak bych to poznal už tím, že by nešly kanály v STB, ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...