September 28, 200916 yr Dobry den, mam upc pripojeni s ntb na OS win XP (modem pres UTP do ntb). Vse funguje bez problemu. Nyni jsem si vsak poridil novy ntb s win Vista a neni mozne nalezt pripojeni resp neni systemu pridelena IP adresa. Visty tedy neustale identifikuji sit a zadnou nenaleznou.... Prosim o radu jak toto vyresit! Dekuji.
September 28, 200916 yr Zkus déle upc doporučuje 20 minut. Co popisuješ přesně pasuje na to když modem počítá s jinou mac adresou PC.
September 28, 200916 yr Ja jsem zkousel i pul hodiny.... Zkousel jsem i s jinym ntb kde je Win XP a tam stacilo 20 vterin bez problemu.... Tudiz toto zrejme problem nebude. Pocitam ze problem bude s Win Vista kdyz to na jinych ntb s XP funguje bez potizi.....
September 29, 200916 yr Aspoň vidíte že VIsty jsou tak akorát na dvě věci...a proto buď XP a nebo rovnou Win 7,což je určitě spolehlivější. A nebo se zkus obrátit na Microšrotí help linku
September 29, 200916 yr Vistami jako takovými to není, já je používám na UPC zcela bez problémů od začátku. Chce to prověřit zda síťový adaptér má správné ovladače, v protokolu TCP/IP je nastaveno "získat IP adresu z DHCP" a neměl by být problém. W7 jsou dobré, ale v zásadě vylepšené Visty, dají se v nich používat bez problémů i ovladače na Visty.
September 29, 200916 yr Na delce vypnuti (resertu) modemu nezalezi, staci i par vterin. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
September 29, 200916 yr A cim myslite by to mohlo byt? Ovladace sitoveho adapteru ci nejake nastaveni ve Vistach? Nebo nejaky jiny zavaznejsi problem.... Dekuji
September 29, 200916 yr Kabel, sitovka, ovladac, neco spatne nastavene ve Vistach... Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno