Návštěvník Fabiak Odesláno 31. července 2009 Sdílet Odesláno 31. července 2009 Konečně toto někdo začal řešit a možná se blíží konec nutnosti mít kvuli regionům naladěný analog! http://www.digizone.cz/aktuality/rada-si-doslapla-na-upc-neodpojuje-regiony/ I přes technickou náročnost by se pánům v Praze mohlo chtít plnit zákon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 31. července 2009 Sdílet Odesláno 31. července 2009 Konečně toto někdo začal řešit a možná se blíží konec nutnosti mít kvuli regionům naladěný analog! http://www.digizone.cz/aktuality/rada-si-doslapla-na-upc-neodpojuje-regiony/ I přes technickou náročnost by se pánům v Praze mohlo chtít plnit zákon si myslím že zůstane vše při starém.UPC zaargumentuje tím,že ti zákazníci,co mají digi nabídku a chtějí v 18 hodin sledovat regiony,si můžou přepnout na analogovou nabídku Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 31. července 2009 Sdílet Odesláno 31. července 2009 Argumenty jsou jasný =) V analogu to jde. Takže vysílat to 2x jednou s regionama jednou bez by bylo těžší. Navíc UPC DTV vysílá z jednoho zdroje a podle mě je zbytečný i v digitále vysílat s regionama. K tomu druhýmu že Z1 a Prima Cool vysílají jen v digitále to je tím že zákon nestanovuje zda must carry kanály musí být vysílány v nejnižší nabídce v analogu nebo v digitále. V digitále mi fungují i když vyndám kartu ze STB. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 31. července 2009 Sdílet Odesláno 31. července 2009 Argumenty jsou jasný =) V analogu to jde. Takže vysílat to 2x jednou s regionama jednou bez by bylo těžší. Navíc UPC DTV vysílá z jednoho zdroje a podle mě je zbytečný i v digitále vysílat s regionama. K tomu druhýmu že Z1 a Prima Cool vysílají jen v digitále to je tím že zákon nestanovuje zda must carry kanály musí být vysílány v nejnižší nabídce v analogu nebo v digitále. V digitále mi fungují i když vyndám kartu ze STB. jenže ty máš digi.a ne všude tam,kde je analog nabídka UPC,jede i digi nabídka.a dle zákona na tyto programy mají nárok Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 31. července 2009 Sdílet Odesláno 31. července 2009 Ale v tom případě, pokud někde není digitální nabídka, tak se v analogu vysílají právě tyto must carry programy (analogová nabídka není všude stejná). A jinak, UPC u nás již přešlo na jednostupňovou analogovou nabídku, a jsou zde v analogu všechny MC programy, i přesto, že je zde digitál. A takto to bude nejspíš postupně ve všech ostatních městech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 1. srpna 2009 Sdílet Odesláno 1. srpna 2009 Argumenty jsou jasný =) V analogu to jde. Takže vysílat to 2x jednou s regionama jednou bez by bylo těžší. Navíc UPC DTV vysílá z jednoho zdroje a podle mě je zbytečný i v digitále vysílat s regionama. K tomu druhýmu že Z1 a Prima Cool vysílají jen v digitále to je tím že zákon nestanovuje zda must carry kanály musí být vysílány v nejnižší nabídce v analogu nebo v digitále. V digitále mi fungují i když vyndám kartu ze STB. jenže ty máš digi.a ne všude tam,kde je analog nabídka UPC,jede i digi nabídka.a dle zákona na tyto programy mají nárok No myslím si že analog nejde všude stejný a tam kde nejde digitál jsou ty kanály v analogu to by UPC sejmuli už dřív. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. srpna 2009 Sdílet Odesláno 1. srpna 2009 To se právě mýlíte. Pokud je mi známo, tak jedinou oblastí, kde jsou dostupné všechny DVB-T kanály v analogu UPC je teď Příbram s tou novou jednostupňovou nabídkou. U nás v Hodoníně například spustili digitál až někdy letos v dubnu, ale z nových DVB-T kanálů jsme tu do té doby měli jenom ČT24, ČT4 a TV Barrandov. A myslíte že to někoho u UPC nebo RRTV zajímalo? Jistě že ne. UPC má RRTV pěkně podmázlou. Proč si myslíte, že začala RRTV jednat až teď, kdy samo UPC začalo problém řešit omezováním analogu? Pochybuji že je to náhoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PetrS Odesláno 2. srpna 2009 Sdílet Odesláno 2. srpna 2009 no mě regionální vysílání rozhodně nechybí. hlavně pak u primy kdy vysílají v regiony v době autosalonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 4. srpna 2009 Sdílet Odesláno 4. srpna 2009 To se právě mýlíte...... Otázka je zda ostatní kanály nebyly vysílány volně digitálně. V některých lokalitách kde "není" digitál se dá HBO a možná ještě něco příjmat již digitálně pomocí STB od UPC. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. srpna 2009 Sdílet Odesláno 4. srpna 2009 Tak to nevím, ale pochybuji o tom. Jednak nevím, jak by to protáhli těmi starými rozvody, do kterých naposledy kopli snad na počátku devadesátých let, kdy je tenkrát ještě Kabel Plus pokládal, a pak si myslím, že by nám to stad někdo z UPC oznámil, že tu tahle možnost je, což se nestalo. Nicméně i kdyby tomu tak bylo, nic to nemění na zákldní podstatě tohoto problému, že i tímto rozhodnutím porušilo UPC zákon a RRTV to z nějakého podivného důvodu začalo řešit až teď, kdy UPC začalo zavádět onu jednostupňovou analogovou nabídku. To je velmi podezřelá shoda náhod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.