May 22, 200916 yr Dneska jsem zjistil, že i když mám pouze službu "Mini", jdou naladit i programy z nabídky "Klasik". Netuší někdo, jak dlouho bude tahle "anomálie " trvat? Jestli má vůbec cenu přelaďovat televizi.
May 23, 200916 yr Asi na furt, pokud si jim na to nebudeš stěžovat. Jednomu sousedovi také jdou všechny programy z nabídky Klasik i když má Mini asi už dva roky. Nedávno si nechal udělat digitální nabídku Starter a jde mu v analogu Klasik stále. Edited May 23, 200916 yr by Uwik
May 23, 200916 yr Asi ti technici nedali do rozvodne skrine filtr na tvoji nabidku, drive nebo pozdeji na to pri revizi prijdou sami. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
May 23, 200916 yr Kdyby to bylo jenom u mě,tak je to chyba. Jenže to samý jde i tátovi a ten bydlí na druhým konci města. Takže to spíš vypadána nějakou promo akci UPC. Ale nikde o ní ani nota.
May 24, 200916 yr Uwik & rosini : No to tezko, proste nahoda. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
May 24, 200916 yr nevím jestli náhoda,ale známí mají diginabídku starter a v rámci analogu jim jede klasik.to samé má máti.je ale pravda,že mati má k tomu přiobjednány 2 balíčky.jsou z brna - - - - Brno-Kohoutovice