Návštěvník juper Odesláno 1. dubna 2009 Sdílet Odesláno 1. dubna 2009 Nevíte někdo,proč už není v analogu Barrandov?Včera ještě byl-přelaďoval jsem,ale zřejmě ho UPC dalo do digitálu.Kdysi na původním frekvenci bylo ZDF,ani to nejde najít.Dík za vzkazy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 1. dubna 2009 Sdílet Odesláno 1. dubna 2009 V Brne jede. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Phar Odesláno 2. dubna 2009 Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 Přesně, v analogu ani barrandov, ani čt4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 2. dubna 2009 Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 Phar: Možná v noci jsi je neměl, ale já teď v analogu mám i ČT4 sport i TV Barrandov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Phar Odesláno 2. dubna 2009 Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 Neměl jsem je uz odpoledne a nebyly tam ani když jsem šel v půl sedmý večer do práce. Ale jinak máš pravdu, dneska už tam jsou. Asi "standardní" výpadek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. června 2009 Sdílet Odesláno 15. června 2009 Zhoršení kvality analogu a hlavně Baranndov TV ve Zlíně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 1. července 2009 Sdílet Odesláno 1. července 2009 Proc ode dneska uz neni teletext na TV Barrandov..? Ostrava-Dubina Edit: tak stacilo napsat na UPC, a ejhle, po cca. tydnu se tam znova objevil. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 25. července 2009 Sdílet Odesláno 25. července 2009 Taky vam co chvili (nekdy i cely den) sviti na obrazovce SERVICE IS NOT RUNNING OR SCRAMBLED...? Zrovna jako ted...... Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 25. července 2009 Sdílet Odesláno 25. července 2009 To je spatnym signalem na HS, mozna bourka. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.