April 1, 200917 yr Nevíte někdo,proč už není v analogu Barrandov?Včera ještě byl-přelaďoval jsem,ale zřejmě ho UPC dalo do digitálu.Kdysi na původním frekvenci bylo ZDF,ani to nejde najít.Dík za vzkazy.
April 2, 200917 yr Phar: Možná v noci jsi je neměl, ale já teď v analogu mám i ČT4 sport i TV Barrandov.
April 2, 200917 yr Neměl jsem je uz odpoledne a nebyly tam ani když jsem šel v půl sedmý večer do práce. Ale jinak máš pravdu, dneska už tam jsou. Asi "standardní" výpadek.
July 1, 200916 yr Proc ode dneska uz neni teletext na TV Barrandov..? Ostrava-Dubina Edit: tak stacilo napsat na UPC, a ejhle, po cca. tydnu se tam znova objevil. - - - CA modul OVA
July 25, 200916 yr Taky vam co chvili (nekdy i cely den) sviti na obrazovce SERVICE IS NOT RUNNING OR SCRAMBLED...? Zrovna jako ted...... - - - CA modul OVA
July 25, 200916 yr To je spatnym signalem na HS, mozna bourka. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno