March 15, 200916 yr nedavno tu nekdo resil proc se da nahravat jen ze dvou muxu ..... reknu vam ze neco takoveho bych si pral i pro DVB-C http://www.parabola.cz/clanky/3462/drea ... rijimac-1/
March 16, 200916 yr Zajimava masinka, pokud si k ni prikoupite 2 tunery pro DVB-C a CA modul, tak by to melo fungovat i u UPC. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
March 17, 200916 yr opravdu zajimava masinka Tomus , dneska je tu http://www.parabola.cz/clanky/3463/drea ... rijimac-2/ pokracovani clanku a je tam videt ze 2 tunery se daji vymenit , kdybi se dalo dokoupit 2x DVB-C tak by to bylo velice zajimave zarizeni , melby jsi k dispozici DVB- T, S, a C v jednom zarizeni , to by bylo husty ! jaka je cena? nevis ?
March 17, 200916 yr jaka je cena? něco přes 30 tisíc, tuším 27 +2x2 za dva DVB-C tunery Ale myslím si, že víc jak 3 HD obyčejné programy to stíhat nebude, max. tok 45Mb to není až tak moc, takže třeba NG HD + VOOM HD obojí pokud půjde skutečně ve Full HD, tak už to bude reagovat tak tak a pokud se k tomu přihodí ještě něco, tak to zdechne. 4 tunery je moc, to je lepší koupit 2x dvoutunerovej na 2 různá místa. Ještě kdyby tak šlo klonovat CI slot, jako se to dělá u satelitu. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
August 11, 200916 yr Mám ji doma na dva dny půjčenou, sehnal jsem si i DVB-C tuner a Technicrypt Conax modul. Ale ouvej - Technicrypt se po zasunutí do slotu nenajde - hlásí to, že v žádném slotu není nic zasunuto. V Dreambosu se moc nevyznám - jen to co jsem načetl za poslední dva dny v konferencích ) Takže jse se snažil všude možně a úspěch = 0. Vidím jen UPC a Z1, ostatní je zakódované. Na Dreamboxu běží Gemini 4. ve výpisu kernelu je : CI inserted no config values stop init Můžete někdo poradit kde je chyba ? Díky
August 11, 200916 yr Hmm, tak to vypada ze ten CI modul neni z Dreamboxem kompaktibilni. Zkus napsat primo vyrobci Dreamboxu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno