Odesláno 26. února 2009 16 let Tady v Praglu ani Ň. automat ladění nepomohlo. ani jedna TV s modulem se nechytá. V Praglu 6 na Handanu OK. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 26. února 2009 16 let Nyní jsem se trochu vytočil. Zavolal jsem na UPC a zeptal se proč mi nejdou zmíněné kanály naladit. Odpověď byla, že o tom vůbec nevědí-tedy o těch nových kanálech a kde jsem to prý vzal. No nepoonďali by jste se z toho. Tak UPC nic neví. Výsledek - rozvrtal jsem si řazení kanálů a k ničemu
Odesláno 26. února 2009 16 let Dal jsem vyhledat automaticky, našly se nové kanály, zařadily se na konec všech již naladěných a odtud jsem si je ručně přenesl tam, kam jsem považoval za vhodné. Jak se při tomhle dá něco rozházet? Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 26. února 2009 16 let naprosto jednoduše. Když máš TV s modulem a dáš automat ladění tak se ti kanály rozhází podle toho jak je UPC řafdí, ale ppokud si je poskládáš podle vlastní potřeby, tak máš smůlu.
Odesláno 26. února 2009 16 let No to je ovšem nemilé S jakými parametry vyhledáváš? Já mám na Handanu: frekvence od: 114 MHz Frekvence do: 858 MHz Symbolrate 1: 6900 Symbolrate 2: 5000 Symbolrate 3: 6111 zapnuto 64QAM a nové programy to najde - jde to v televizi s modulem také nastavit? Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 26. února 2009 16 let protože to tam bylo když mi to donesli Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 26. února 2009 16 let hodi mi nekdo prosim frekvenci (manualni ladeni) pro Prahu ? zatim mi to automat na Handanu nenašel jo a to HBO HD v balíčku HBO funguje ? jestli jo tak jsem rád a mám takhle s Barrandovem o 2 HD kanály víc, jupí
Odesláno 26. února 2009 16 let Barrandov TV HD 730/64/6900 Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.