Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Taky mi to jede pomalu.

Údajně to UPC omezuje odpoledne a večer. Ráno by to mělo jet správně. Ozkoušela sem to a opravdu. Ráno a do cca 11h dobrý, potom dosahuju sotva 20 KB/s... :(

Odesláno
Taky mi to jede pomalu.

Údajně to UPC omezuje odpoledne a večer. Ráno by to mělo jet správně. Ozkoušela sem to a opravdu. Ráno a do cca 11h dobrý, potom dosahuju sotva 20 KB/s... :(

ale prd, to nedela upc ale rapidshare pro free stahovani... zacvaknete tech par kacek a pojede to na plny plyn

Odesláno

Mám premium a při stahování přes ten Rapidshare Manager u jednoho souboru nedosáhnu víc jak 500 kB/s.

Když si ale dám 4 souběžný downloady, stahuju 4 x 256 kB/s = 1024 kB/s = 8Mbit = OK.

Odesláno

mam 20M a pres jddownloader me to frci porad 2,5MB/s chvilema i kolem 3MB/s

Odesláno

jo, ale bez jdownloaderu díky té šílené agregaci alá UPC se nedostaneš přes 1 MB/s (8Mbit) - teď už ani v brzských ranních hodinách, kdy to dycky jezdívalo ještě kajž takž dobře.

Odesláno

Já používám Free download manager, ale i bez něj mi přímo z IE jede při 10M rychlost z Rapidu 1.2-1.3 Mb/s...

Odesláno
Já používám Free download manager, ale i bez něj mi přímo z IE jede při 10M rychlost z Rapidu 1.2-1.3 Mb/s...

To jsou ti šťastlivci no... věř že jich (vás) není většina...

• po měsících...
Odesláno

Já taky mám strašně pomalou rychlost na rapidshare.com mám stabilní rychlost 126Kb/s což je hrozně málo a mám stahovat normálně 1,3Mb/s a zkoušel jsem různé manažery(Rapidshare=tam byla ta samá rychlost,Raptor=byla zase stejná rychlost,Free download manager=tam mi to stahovalo nejméně asi 1kb/s)není třeba něco nastavit v těchto porgramech tak aby to stahovalo 1,3Mb/s??? 8)

Odesláno

Pokud máte oba premium účet (u free vaše rychlosti odpovídají) zkuste si v nastavení na Rapidu změnit server pro stahování (já používám TeliaSonera a Level 3)...

Odesláno

Používám free přístup a stahuje to obvykle okolo 1Mbps. Takže vaše hodnoty jsou v pořádku, pokud nemáte premium account.

Ono to nejede ani stabilně, vždycky tak co 5 sekund to tam něco "prdne" pak zas data stojí a za 5 sekund zase.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague