February 2, 200917 yr Ahoj mám takový problém dnes stahuji film rapidu.com, bohužel rychlost 320KB/s místo 1,2MB/s.Tak se vás ptám máte takový problém taky????
February 4, 200917 yr Čím ho stahuješ? Já měl stejný problém při stahování přes Rapget i Rapidshare manager (rychlost cca 100-300kb). Pokud stahuji přímo nebo přes Free download manager , jede mi to naplno. (cca 1mb). Doporučuji vyzkoušet http://www.slunecnice.cz/sw/free-download-manager/
February 4, 200917 yr stahuj přes flashget Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
February 5, 200917 yr Pokud máte problém, že se vám stahuje jeden soubor pomalu, povolte stahování více zároveň, rychlost se rozloží a aspoň TROŠKU to pomůže.
February 9, 200917 yr Používám Internet Download Manager a jede mi to plnou rychlostí (momentálně 2,2MB/s) . Když dám něco stahovat třeba přes Chrome, nebo Firefox tak je to výrazně pomalejší. Zkus vyměnit sofware na stahování.
February 24, 200917 yr Zkusil jsem to a furt to jede stejně. 30-0 kb/s, takže 100 MB soubor stahuju 3/4 hodiny...