Přejít na obsah

Nova Sport HD již v únoru ?


tomus

Doporučené příspěvky

Podle dnešního odpoledního článku na serveru Lidovky.cz, by se mělo vysílání Novy Sport objevit brzo ve vysokém rozlišení v některých distribučních sítích. Přípravy na start televize v HDTV potvrdil Lidovkám tiskový manažer Michal Klouda. "Připravujeme vysílání v HD," sdělil serveru stručně Klouda.

 

Vice na: http://www.digizone.cz/aktuality/nova-s ... prekvapit/

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Luger

""Nova Sport HD je jednou z nabízejících se možností, které do budoucna zvažujeme,"" konstatoval mluvčí UPC Česká republika František Malina

 

 

A přitom nedokázali ani po roce co s tím Nova experimentovala a po kolika? dvou? měsících řádného vysílání zařadit ani "obyčejnou" Novu....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

ono je sice dnes moderní nadávat na Novu a její úroveň a říkat si, že "tohle" v HD nepotřebujeme, ale občas vysílají dobrý film nebo seriál a tam se HD hodí, vpodstatě je Nova jediná neplacená stanice, která HD filmy vysílá (pokuď je originál v HD samozřejmě)

 

btw. studiový obraz při zprávách na Nově je jeden z nejlepších co sem viděl (v rámci HD vysílání)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice to pekne zni, ale podle toho jak se UPC rozhoupala ohledne Nova HD tak se rozhoupe i ohledne Nova Sport HD, takze zas nic co se tyka "novych programu".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jestli UPC nezařadí nebo nevydá prohlášení o zařazení Nova HD a Nova Sport HD do nabídky do začátku března, tak si zřejmě začnu mailovat s UPC. Na konci března začíná sezóna F1 a chci se na to dívat v HD. (pzn. minulý rok byly přenosy v HD)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Phar

Asi si můžeš stěžovat, můžeš jim mailovat, ale dokud se oni nerozhodnou, tak je to asi tak všechno, co můžeš dělat, protože je na jejich svobodný vůli, kdy kterej pořad zařaděj. A je samozřejmě na tvojí svobodný vůli v případě nespokojenosti ukončit příjem jejich služeb. Ale protože na většině území není srovnatelná konkurenční nabídka (O2 Zábava - 547.40, Zábava Plus - 249.90, Kino plus 249.90, Privat Plus 249,90, Sport Plus - 149.94, Filmy Plus 149.94, Děti Plus 59.50, Dokumenty Pus - 59.50, Hudba Plus 59.50 a Styl Plus 59.50 je celkem 1834.98 Kč, čili 1835 Kč v cenách bez webu viz tento ceník (samozřejmě pokud bych chtěl všechno, co mají, což je o něco víc než UPC, ale zase ne o tolik a žádnou zastřešující nabídku jsem nenašel) proti 1099 Kč za Supreme) tak to většina lidí, a ani já ne, stejně neudělá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi si můžeš stěžovat, můžeš jim mailovat, ale dokud se oni nerozhodnou, tak je to asi tak všechno, co můžeš dělat, protože je na jejich svobodný vůli, kdy kterej pořad zařaděj. A je samozřejmě na tvojí svobodný vůli v případě nespokojenosti ukončit příjem jejich služeb.

 

proč by měl ukončovat služby, přece v zájmu UPC je nabídnout to co lidi chtějí, je pěkné že má UPC v nabídce hafo programů, když skutečně koukatelných je tak 30

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...