Jump to content

Guest, which answer was the most helpful?

If any of these replies answered your question, please take a moment to click the 'Mark as solution' button on the post with the best answer.
Marking posts as the solution will help other community members find answers to their questions quickly. Thank you for your help!

Featured Replies

Posted

Zkousel sem ten vas hub, ale neuspesne. Sice sem zacatecnik co se tyce pouzivani DC++ ale pise mi to tam: You've got too few slots open, current slotsminimum is: 2; a ja nevim co to znamena :roll:

michale to znamená že si musíš votevřít víc slotů páč minimum je 2 ;) vlez d nastavení ... sdílení.... a tam uplod slots a nastav si minimálně dva ;) a mělo by to možná i ject :)

jo dikes..ted to facha :lol:

• 1 month later...

Jako jediný DC Hub ten Děčínský vydržel s obstojnou návštěvou, takže tu mám pro vás malé upozornění.

Karneval mění IP v děčínském segmentu, takže od 22. srpna 2004 DC HUB poběží na IP 10.20.133.4 ;)

Nova IP adresa v brne: 10.74.138.22 (puvodni 10.74.0.120)

našel by se někdo ochotnej , kdo by založil hub v plzni ? Popř by sem ho mohl založit i já, karneval plánuju začátkem září

Pokud vim, zatim zadny plzensky hub nejede. Ale zajem zacina bejt slusnej. Ozvi se mi na pm, icq ci mail a zkusime to nejak vyresit.

Nefunguje aktive mod takze na multihub search muzem zapomenout. No nic rozbijem prasatka a tu stovku si priplatime... :roll:

Nefunguje aktive mod takze na multihub search muzem zapomenout

Ten stejne nikdy poradne nefungoval uz v puvodnim DC klientovi, mozna proto ho ani DC++ a vetsina jeho modifikaci nepodporujou :wink:

Stejne jako vetsina hub softu nema linkovani na multihub search 8)

ještě sice nejsem karneval zákazník , ale mám dotaz : jste na dc activ nebo pasiv ???

Jestli pasiv tak potěž pámbůh