October 23, 200817 yr S technisatem mám zatím výborné zkušenosti, maká to bez problémů, včetně HD a nahrávání.
October 25, 200817 yr A můžeš to trochu rozepsat? Kolik zvládne nahrávat stanic (HD/SD) když se na jeden kanál dívám. Jak je možné nahrávky dostat na dvd/blueray atd. - zda jdou stahovat přes LAN Co čeština v EPG? Díky Radomir
October 26, 200817 yr Nechal jsem si ho poslat z Německa , i s dopravou stál se 160Gb diskem 463 euro. Má kompletně české menu , nahrávky jsou ve formátu .ts, stahuje se přes usb, nebo LAN, radikální skok ve kvalitě obrazu . Fungoval na první zapojení, modul se zasunul a začal fungovat. Když tak se ptejte dál, mám ho zatím jen pár dní, tak všechno zatím testuju.
October 27, 200817 yr Ještě by to chtělo nějaký postup jak rychle udělat z HDTV s příponou .ts mkv nebo něco podobného ve vysokém rozlišení.
October 28, 200817 yr Ja jsem kupoval televizi v Drazdanech. Moc ochotna a prijemna obsluha. Vyzvednout je to mozne i tam. http://www.my-solution.de/HDTVwithHDD_343.336.2.1.html