September 10, 200817 yr me to pres HDMI nejde Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
September 10, 200817 yr HDMI ten setupbox nema ja se tady snazim rict ze me to nejde pres SCART, zkusim zresetovat televizi do tovarniho nastaveni
September 15, 200817 yr Tak sem zresetoval do tovarniho nastaveni a koupil plnej 21PIN peknej pozlacenej kablik a porad nic ta mrcha televize se nechce zapnout sama. Jinak bych jeste doplnim ze pokud treba koukam na signal chycenej ze vzduchu a zapnu STB tak se mi to prepne.
September 16, 200817 yr Prepinani TV na externi vstup, pri zapnuti STB je bezna vec, ale to zapinani TV uz kazda TV nema. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
September 16, 200817 yr jeste bych poprosil TOMCATA nebo nekoho kdo tu plasmu ma at se mi koukne na nastaveni toho pripojeni. Mate asi predpokladam zapnuty Qlink. A co nastaveni vystupu pro qlink?