August 3, 200817 yr Ahoj , mam tu problém s tímto STB , a to ten že HBO se už cca. 2dny škube obraz i zvuk , přes den se nato dá koukat , ale od 20h už vůbec ne , má někdo taky tento problém ?? Edit: tak to delají všechny HBO ( HBO HBO2 HBO Comedy ) , jinak všechny jsou OK Edited August 3, 200817 yr by Guest
August 3, 200817 yr Klasika, prekontrolova kabely a konektoty, popr. je vymeni za kvalitnejsi, mozna se jedna o nejake ruseni. Napis odkud jsi. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
August 3, 200817 yr Tak kabel je od UPC , nebylo s kabelem hnuto od doby co ho mam ( má dost odolné konektory ) , sice to mám přes aktiv. rozbočovač , ale ten to nedělá ( zkoušel jsem muj STB přímo bez rozbočovače ) A právě jsem byl u druheho STB (CV-5000) a dělá to uplně to samé
August 3, 200817 yr A ještě jsem zapomněl napsat že pozoruji na analogu a jen na Nově mírné ruchy ve zvuku
August 3, 200817 yr I presto bych ty kabely pred rozbocenim radeji zkontroloval, to ze s tim nebylo hnute na chybu nemusi mit vliv. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
August 3, 200817 yr To už jsem udělal , a nic jsem nenašel a také jsem ho proměřoval ( zda tam není odpor nebo tak něco )
August 3, 200817 yr Nova bych řekl že to dělá všem - dneska minimálně F1 a zprávy... HBOčka jedou v pohodě Praha - Řepy
August 13, 200817 yr Tak jsem se pár dnu koukal na HBO a vše bylo OK , a dnes když jsem chtěl mrknout na Skrytá identita a HBO stále jede tak že občas trhne nebo pár minut jede trhaně a ve zvuku jsou dost rušivé pazvuky. Nevím jak ostatní , ale mě už UPC hodně ale hodně štve.