Návštěvník r.dave Odesláno 18. července 2008 Sdílet Odesláno 18. července 2008 S tímto routrem TP-Link TL-WR642G jsem sy vytvořil domácí wifi síť. S notebookem se bez problémů připojim, ale po chvíli přestane fungovat internet, ale router je stále přez wifi připojen a má plný signál. neví někdo čím by to mohlo být. děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dan1 Odesláno 19. července 2008 Sdílet Odesláno 19. července 2008 zkontrolovat, jestli jsi stale pripojeny ke svemu routeru/wifi siti a mas spravnou IP, gateway, DNS obcas jsem videl, ze Windows si najdou nejakou nezabezpecenou sit v okoli a pripoji se k ni samy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. července 2008 Sdílet Odesláno 22. července 2008 Vše mám nastavený dobře připojím se k routeru a internet normálně běží, pokud na internetu chvilku nepracuju a shodím ho třeba na lištu a po chvíli se k němu vrátím tak už nejde. Když se mrknu na síťové připojení router je stále přopojen přez wifi ale mezi routerem a internetem je červený křížek. Tento problém řeší vytažení routeru ze sítě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. července 2008 Sdílet Odesláno 23. července 2008 Ještě mě napadlo, že používám ap od ovislinku, tak jestli se mezi sebou kopou nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ritchy Odesláno 23. července 2008 Sdílet Odesláno 23. července 2008 A co firmware, zkoušels ho updatovat? možná by to pomohlo, každopádně bych to zkusil jako první. Já používám také TP LINK a to WR541G/542G v4 a jedu již přes rok bez jediného problému. Citovat 1000 Mb/s - - Vodafone StationDOCSIS 3.1 Severočech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. července 2008 Sdílet Odesláno 23. července 2008 Právě sem ho stáhnul a zítra až budu doma, tak ho tam dám. Potom dám vědět jak sem pořídil. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. července 2008 Sdílet Odesláno 23. července 2008 WIFI routery obecně nejsou moc stabilní zařízení a čas od času restart je potřeba. Zobecňuju protože doma mám Linksys, v práci DLink a Asuse ... tímhle trpí všechny. Co jsem si všiml, záleží hodně na typu provozu. Router ke kterému leze plná kancelář lidí vyžaduje restart minimálně jednou týdně, naopak domácí router vydrží třeba i měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. července 2008 Sdílet Odesláno 23. července 2008 To bych pochopil, ale mě se sekne tak po deseti minutách cýl nikdy nevidrží. Pokusím se zítra přehrát firmware a když to nepomůže poputuje zpět do obchodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bender Odesláno 24. července 2008 Sdílet Odesláno 24. července 2008 WIFI routery obecně nejsou moc stabilní zařízení a čas od času restart je potřeba. Zobecňuju protože doma mám Linksys, v práci DLink a Asuse ... tímhle trpí všechny. Co jsem si všiml, záleží hodně na typu provozu. Router ke kterému leze plná kancelář lidí vyžaduje restart minimálně jednou týdně, naopak domácí router vydrží třeba i měsíc. Tak konkrétně používám Asuse a Ovislinky a osobně se s nějakým zatuháváním moc nesetkám, jestli restartuju všechny 3x do roka tak je to moc. A vytížený trafficem jsou dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník robo Odesláno 24. července 2008 Sdílet Odesláno 24. července 2008 Mam take WR542G v4. A k odpojovani internetu dochazi i u me. Me pres wifi internet jede ale nejede lan port. Ani jeden. A dole u hodin mam zluty trojuhelnik. Dal jsem i jinou sitovou kartu. Nahral firmware. A nic. Oprava z nabidky taky nepomuze. Jedine zrestartovat pc. Pak to najede.Dela to tak cca 2hod po spusteni pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.