June 25, 200818 yr Zdravím. Všiml jsem si, že v digitální kabelovce je posunutý čas o dvě hodiny dopředu. Má to někdo stejně tak??
June 25, 200818 yr Mám to stejně, nepomohlo vypnutí ani vypojení ze sítě. Snad se to zase brzo srovná, už mi to po**** dvě nahrávání.
June 25, 200818 yr U me taky, maji v tom binec. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
June 25, 200818 yr Opravený? No to těžko... hráli si s tím ještě odpoledne. Umí UPC vůbec něco dobře? Jo, už vím, umí slibovat. Premium+ Profi - ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha 6
June 26, 200818 yr V dobe kdy jsem psal prispevek ze uz je to opraveny me cas sel opet OK, takze tezko rict. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
June 26, 200818 yr Měl jsem nastavený nahrávání z axn scifi. Mám základní stb a nahrávám přes scart na VHS. Nastavil jsem si čas na videu i na stb od 1600 do 1800 a hádejte co, no přece nesešly se mi časy, kdy byly obě zařízení zapnutý Předpokládám, že stb bylo zapnutý bůh ví kdy a video od 4 do 6 nahrávalo černočernou tmu. Takže bych považoval za potvrzený, že včera ve čtyři odpoledne v Sokolově ještě čas dobře nešel. Vlastně předevčírem, už je po půlnoci. Prostě 25. 6.