October 2, 200421 yr čaute, asi to není tajemství, ale kdyby to někdo tady nevědět, tak Sokolov už jede Je to pecka....
October 4, 200421 yr Jesli bys mohl, napiš mi tvoji ip adresu. Důvod: pruzkum ip adres k sestavení schémata sítě Karnevalu. Je to samozdřejmě dobrovolné. Stací ip typu 10.8.0.xxx samozdřejme xxx dopnovat nemusis
October 5, 200421 yr V tomto pripade ji sem psat nemusis, ja jako admin vidim Vase IP adresy, u casti uzivatelu i jejich neverejnou IP. Ale jak pise dmnc, chceme sestavit alespon castecne schema Karnevalovske site a rozlozeni IP adres k jednotlivym lokalitam. Neco jako jako ma UPC http://schema.mistral.cz Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
November 21, 200421 yr Ano, Internet Karneval v Sokolove jede! Takze nevahejte, ozvete se mi a expresne s Vami sepisu smlouvu, popripade o Karnevalu nezavazne pohovorime . Frantisek Kovarik, obchodni reprezent Karneval Media email: kovarik@alive.cz
February 11, 200521 yr Ano karneval jede ale v poslední době jsou v Sokolově problemy od zvětšění rychlosti co udělal karneval zjistuji časté výpadky v nočních hodinák a krátkodobé výpadky odpoledne. ale chápu že to neejde bez výpadku když se rozšiřují lokality atd.. ale štve to:(
April 18, 200520 yr V tomto pripade ji sem psat nemusis, ja jako admin vidim Vase IP adresy, u casti uzivatelu i jejich neverejnou IP.Ale jak pise dmnc, chceme sestavit alespon castecne schema Karnevalovske site a rozlozeni IP adres k jednotlivym lokalitam. Neco jako jako ma UPC http://schema.mistral.cz Nevíte jestli existuje seznam neveřejných adres karnevalu, podle kterých by se dala zjistit lokalita? Případně pracujete na tom?
April 18, 200520 yr Nevíte jestli existuje seznam neveřejných adres karnevalu, podle kterých by se dala zjistit lokalita? Případně pracujete na tom? Nejaky seznam jsem delal (IP podle mesta), momentalne se ho snazim upresnovat na casti mest, mozna az ulice. Na pripravovanych strankach bude formular, kde to s pomoci vas uzivatelu snad dame kompletne dohromady. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
August 31, 200718 yr Cus,nevite nekdo jestli je v sokolove nejaka pobock Karnevalu?jestli jo nemohli by ste mi nekdo napsat asresu pls? e-mail: Free.98@seznam.cz predem diky
September 3, 200718 yr v Sokolově není pobočka... technici jsou nejblíž snad v chebu jinak je všechno centrální...