Návštěvník onak Odesláno 19. května 2008 Sdílet Odesláno 19. května 2008 No do Standardu ho určitě nazařadí. Do Standardu určitě podle mě zařadí poté Eurosport HD. Ale určitě s tebou souhlasím, ať udělají balíček. Dříve se tu mluvilo o nějakým balíčku, co chce UPC nabízet pod názvem HD+, ale potom se od toho upustilo (a tam ať zařadí všechny HD kanály, tedy NGC HD, VOOM HD, HBO HD, FILMBOX HD a EUROSPORT HD). Doufám, že to takhle udělají. Takhle by se mi to líbilo. Jinak mi je celý HD na nic, když se můžu zatím dívat jen na dva HD kanály a ještě k tomu v angličtině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 19. května 2008 Sdílet Odesláno 19. května 2008 No jo no, vždycky je něco na nic. Já mám sice Supreme, ale HD zase nevidím, protože má STB s PVR. Nebo bych je mohl vidět, kdybych si jej vyměnil HD STB, ale to bych zase nemohl nahrávat, což je pro mne v tuto chvíli důležitější. Bohužel na STB, který umí jak PVR, tak i HD si budeme muste ještě nějaký ten měsíc či rok počkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Luger Odesláno 19. května 2008 Sdílet Odesláno 19. května 2008 Tak snad ještě během léta by měla být karta, takže si přístroj jen "někde" koupíš a bude vyřešeno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník seny Odesláno 22. května 2008 Sdílet Odesláno 22. května 2008 Nevíte někdo bližší termín startu Filmboxu HD v UPC Digital? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 22. května 2008 Sdílet Odesláno 22. května 2008 v tuto chvíli,jak sledovat hd programy a přitom mít možnost nahrávat,je pořídit si dvd rekordér a hd stb Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. května 2008 Sdílet Odesláno 22. května 2008 Nevíte někdo bližší termín startu Filmboxu HD v UPC Digital? Mně jejich technik na podpoře tvrdil, že nejpozději koncem tohoto týdne, nebo začátkem příštího - bude místo rezervy HD, jako Filmbox HD test... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Milav Odesláno 27. května 2008 Sdílet Odesláno 27. května 2008 Tak už tam Filmbox HD je - založil jsem na něj nový topic: http://www.upczone.cz/viewtopic.php?t=1881 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.