Přejít na obsah

UPC nebrat!!!!!


Návštěvník olin.007

Doporučené příspěvky

Návštěvník halali
Taky si myslím, že UPC NE! Mám pocit, že spolíhají na to, že nikdo jiný takové služby nedokáže poskytnout a ceny drží "nad" normální cenovou hranicí. Možná tomu nerozumím, ale když se podívám na reklamu na Markíze kde za 168Sk je ponuka na kabelové televizi 68 programů (naproti 35-40 programů za 599 Kč) asi "nějaká" rezerva tam určitě bude.

Kdybych chtěl nahrávat nějaký film tak se budu asi už jenom rozčilovat - docela často se stává, že obraz se "zasekne" na pár vteřin - asi tak na 40-50, a pak vesele pokračuje dál. Když bude sportovní přenos klidně se nám stane, že po nahrácve na půlce hřiště uvidím jenom výsledek a když budu mít štěstí možná opakování....

....

 

Nějak to nechápu,takže nikdo jiný takové služby nedokáže poskytnout,ale UPC NE! ?

Drží tě u nich někdo násilím? :shock:

168 SK je něco málo přes 100 kč,fakt myslíš,že ti za tu cenu někdo nabídne 68 programů?

Nechtěl bys to zadarmo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kleff

Nechci se zastávat UPC, ale když jde o ně tak z kontaktního centra odpovědí dost rychle.

Odpoledne objednána digi-tv, ten samý den po šestý hodině píšu přes formulář aby objednávku a výjezd technika zrušili, a do osmi už mi přišel mail že vše ruší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem rusil vyjezd technika prez UPC formular a taky my oznámily emailem ze vyjezd je zrušen.Nicméně kdyz nastal den kdy mel technik puvodne prijit vlasne uz neprijit,tak najednopu telefon a na druhem konci technik ze to ke me nestihl a jestli pockam. Tady je vidět jak si predavaj informace mezi oddelenima.

  • Basic
  • -
  • -
  • Compal CH7465, CA modul
  • Plzeň
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemám slov a vztek mnou hází na všechny strany,protože když řádnému plátci pošlou fakturu na 2200Kč za neidentifikovatelné služby či co,tak prostě nechápu.Ani mne neinformovali,že zvyšují poplatek za mnou užívaný internet,to jsem se dověděl až náhodou po 3 měsících na jejich stránkách.A zo to mě chtějí sankcionovat ,jak mě informoval jeden z jejich nespolehlivých operátorů.Mimochodem jsem se jim po mnoha neúspěšných pokusech dovolal na bezplatnou linku a mluvil během několika dní se třemi různými operátory a přísahám,že každý mi sdělil úplně jiné informace o mém fiktivním dluhu vůči jejich společnosti,a to informace tak rozdílné,že jsem nemohl uvěřit.Tak jsem se dověděl od jedné operátorky,že můj dluh je dva tisíce,neřekla za co,jen že to budou řešit a ozvou se mi.Neozvali tak jsem po dvou dnech volal opětovně.Tentokrát jiný operátor mi sdělil,že naopak oni mě mají dát přeplatek asi 600kč-nevím za co???Třetí tel spojení bylo dovršením celé frašky.Nebudu vás nudit podrobnostmi ,ale jak vidno,tak jejich komunikace se zákazníkem je na úrovni hovna.Na emaily odpověděli pouze jednou,přičemž se nic nevyřešilo.Problém zůstává a já vážně zvažuji zrušení smlouvy.Nejsem milionář,abych komusi platil smyšlené částky.Nejhorší je ,že na tak velkou svini jako je UPC si asi jen těžko obyčejný slušný člověk došlápne.....

Musel jsem vám podat důkaz toho,jak to u nich funguje,a hlavně dokázat těm ,co mají dobré zkušenosti,že mají pouze štěstí a může být jen otázkou času,kdy po nich budou požadovat peníze,na které nemají právo.Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přišla mi faktura na zaplacení služeb.Platím příkazem 1623Kč ,na faktuře požadují v důsledku nějakého jejich fakturačního posunu o 900Kč více,po dlouhém dohadování výsledek žádný.Takto si mohou kdykoliv posunovat fakturační období a okrádat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...