Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno
On 8/1/2019 at 10:50 AM, Retiree said:

CA modul s přístupovou kartou, který je v databázi zařízení UPC (tzn. pronajatý nebo odkoupený), bude fungovat v jakémkoli zařízení, které umožňuje příjem ve standardu DVB-C (kabelový tuner) a je vybaveno CI rozhraním - konektorem pro zasunutí CA modulu. Zařízením může být např. televizor, set-top-box, STB (přijímač) s více tunery pro různé standardy DVB, tv tuner v počítači,...
Pokud pod pojmem satelit rozumíš přijímač (set-top-box), který má pouze satelitní tuner, DVB-S/S-2, tak tam CA modul UPC fungovat nebude. Pokud pojmem satelit chápeš přijímač, který má více tunerů, tedy umožňuje příjem ve více standardech DVB a jedním z nich je DVB-C, pak tam CA modul UPC fungovat bude.

Na potisku CAM nic víc nehledej, podstatné je sériové číslo, pod kterým je CAM vedený v databázi UPC, jiné údaje se s časem vydání mění

Dobrý den, zneužil bych toto téma. Nemáte někdo tip na spolehlivý tuner do PC pro příjem UPC/Vodofone TV - DVB-C běžící po Linuxem? Mám ideu, že bych nahradil stávající DVB-C kartu, která nemá CI a mohl sledovat na PC i kódované stanice. Zároveň k novému tuneru bych si pronajal CA+kartu od Vodafone.  Děkuji.

Odesláno

Díky, tuto jsem také objevil plus cca další dvě nebo tři. Co mi ale google nepoví, jestli to pojede s CA od Vodafone/UPC.  

Odesláno

To už je lepší pořídit Set-Top-Box s Enigmou a šachtou na CA modul a do PC streamovat 

• Super
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno
  • Řešení

To ti nikto nepovie ani nezaruci.. uz par rokov UPC/Vodafone dava iba CI+ moduly, ktore nefunguju v mnohych PC tuneroch/kartach (tie podporuju iba CI).. ja som mal kedysi davno FireDTV tuner s CI slotom, CI+ modul v nom nefungoval, klasicky CI (obidvoje od UPC) ano.

Upraveno uživatelem quadra2030

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
Odesláno

Tady by bylo nejlepší najít někoho, kdo prodává starý modul CA bez plus. Já jeden mám a zatím neprodávám, ale jak píšu jinde, až mi budou chtít vnutit tu novou hrůzu, kterou maji nahrazovat současné STB, tak ho prodávat budu.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav
Odesláno

Mám TBS6680 (dual tuner, dual CI), pracuje s oběma standardy, aktuálně mám vloženy TechniCrypt CI a SMiT CI+. Předpokládám, že všechny novější TBS multi-standardní karty s CI slotem to umí také...
Jinak má obecná zkušenost s TBS - perfektní hardware, software (firmware) moc neumějí, tedy alespoň před 5 lety neuměli.

Odesláno

@milmat  řešil bych to objednáním tuneru a vyzkoušením  CA modulu s kartou třeba od souseda. Tuner lze do 14 dnů vrátit.

• Premium
  • -
  • Family
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • Havířov, Podlesí

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague