Návštěvník Efendy Odesláno 17. ledna 2008 Sdílet Odesláno 17. ledna 2008 mám otázečku ohledně sdílení ,ASUS je propojen s PC LANem a NTB přes wifi je možnost sdílet data PC/NTB ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ritchy Odesláno 17. ledna 2008 Sdílet Odesláno 17. ledna 2008 No problem, jasně, že ano, ale po Wi-Fi pozor na bezpečnost. Citovat 1000 Mb/s - - Vodafone StationDOCSIS 3.1 Severočech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Efendy Odesláno 17. ledna 2008 Sdílet Odesláno 17. ledna 2008 takže sdílení inernetu mám zaheslováné 64bit a ted sdílení souboru udělal jsem to klasicky jako se to dělá u LANu nasdílel soubory,obě PC dal do stejné skupiny a vše maká ted otázka zabezpečení..může se mi tam někdo dostat nebo jen po prolomení toho klíče k připojení na NET?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bender Odesláno 18. ledna 2008 Sdílet Odesláno 18. ledna 2008 takže sdílení inernetu mám zaheslováné 64bit a ted sdílení souboru udělal jsem to klasicky jako se to dělá u LANu nasdílel soubory,obě PC dal do stejné skupiny a vše maká ted otázka zabezpečení..může se mi tam někdo dostat nebo jen po prolomení toho klíče k připojení na NET?? 64bit zabezpečení je už dneska opravdu slabé, když už tak alespoň WEP 128bit, ale nejlepší je použít WPA nebo WPA2, to už prolomí opravdu málokdo, jestli vůbec někdo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Efendy Odesláno 18. ledna 2008 Sdílet Odesláno 18. ledna 2008 Ok změnit šifrování není problém spíš mi jde o to zda se někdo může dostat na ty data zkrátka to šifrování co je nastavené na NET je použito i na to sdílení?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bender Odesláno 21. ledna 2008 Sdílet Odesláno 21. ledna 2008 Samozřejmě veškerá komunikace proudící přes router je šifrována, takže pokud by to někdo rozšifroval dostane se i k těm sdíleným souborům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.