September 14, 200421 yr Zkusebne jsem povolil moznost pridat si ke svemu uctu obrazek s postavickou (avatar), v galerii jich mate na vyber asi 900. Mate taky moznost si nejakou prihrat na server - maximalni povoleny rozmer je 64x64 a velikost 6 kB. Zakazuju ale pouzvat animovane postavicky. Edited October 28, 200421 yr by Guest Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
September 14, 200421 yr Zkusebne jsem povolil moznost pridat si ke svemu uctu obrazek s postavickou (avatar), v galerii jich mate na vyber asi 900.Mate taky moznost si nejakou prihrat na server - maximalni povoleny rozmer je 64x64 a velikost 6 kB. Zakazuju ale pouzvat animovane postavicky. No sláva.
December 27, 200421 yr Co se stalo s ikonkama?? Už jsem si na ně zvyknul, fórum bylo mnohem přehlednější.
December 28, 200421 yr Author Z bezpecnostniho hlediska, jsem je docasne vypnul. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
December 28, 200421 yr Z bezpecnostniho hlediska, jsem je docasne vypnul. Jak z bezpečnostního hlediska
December 28, 200421 yr Author Z tohoto: http://www.zive.cz/Text/Ar.asp?ARI=120585 Ale uz jsem to zase zapnul. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
December 28, 200421 yr Z tohoto: http://www.zive.cz/Text/Ar.asp?ARI=120585Ale uz jsem to zase zapnul. Aha, nevěděl jsem, že to souvisí s ikonama.
June 30, 200520 yr Nechci zakládat nové téma, takže to plácnu sem - Kam se poděli smajlíci? ;-( Bývali na levé straně při psaní příspěvku, ale teď nejsou.
July 1, 200520 yr Author Nechci zakládat nové téma, takže to plácnu sem - Kam se poděli smajlíci? ;-( Bývali na levé straně při psaní příspěvku, ale teď nejsou. Myslel jsem ze to blbne jen me, z nejakeho zahadneho duvodu zmizeli, kouknu se na to. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno