Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Zdravim, dnes jsem si ve slozence za zari koutkem oka vsiml ze najednou neak moc chcou za UPCsluzby. mam komplet + turbo 3M dohromady za 1189,- ted na sipu byly sluzby rozdeleny a Kabelovka 499,- + UPC internet 1179,- <--- WTF? uz sem to chtel neak resit, ale koukl jsem na slozenku jeste ze srpna a tam nebyl internet vubec zapocitany, jen kabelovka, tagze se urco spletli a ted chcou vic, no vyckam do pristi slozenky a doufam ze obe sluzby uz budou secteny normalne, pokud ne, roste nam z toho dalsi rostarna ze strany UPC a to neni dobre, pac se naprava pekne prodrazi...:( tim myslim jejich Call centrum a provolany majlant... :D:(:-)

Odesláno

Pry se menilo uctovaci obdobi a vsem by mel prijit dopis s vysvetlenim (uz se to tu resilo),

ale rekl bych ze ty dopisy zdaleka vsem jeste neprisly, vcetne me.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Dopis nepřišel ani mně (nechápu, co je na tom složitého poslat aspoň mail :? ), ale položky na složence SIPO jsou kupodivu správné :wink:

• Internet 150
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul, modem Cisco 3208
  • Ostrava
Odesláno

Mám takový pocit, že dopis posílají jenom tomu, kdo se ozve ohledně nějakého problému, ať už telefonicky nebo mailem. Mě nic neposílali, a až když jsem jim napsal mail jak to bude tedy s placením, když neznám svoje číslo smlouvy UPC tak poslali mail a 2-3 dny na to přišel i dopis.

Odesláno

Mně to přišlo, aniž bych cokoli reklamoval/požadoval.

• Super, Premium
  • -
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465
  • Zlín
Odesláno

Mě na srpnovém SIPO (ještě Karneval) přišla standartní částka, v září (už UPC) menší, a teď zase standartní částka.

Dopis zatím né. A řeším s nimi odměny za Nenech trpět kamarády, které jsem nechal zapijit koncem minulého roku. Síla.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague