Přejít na obsah

Diskuze o digitalni TV


tomus

Doporučené příspěvky

Vcera probehla v hotelu Adria na Václavském náměstí v Praze diskuze III. kulatý stůl DigiZone.cz na téma „Digitalizace a nové vysílací platformy“, cast bylo mozne sledovat i na kanale CT24.

 

Na této stránce nalezne on line zpravodajství z celé akce, jsou tam mimo jine i odpovedi tykajici se primo UPC :

 

http://www.digizone.cz/clanky/on-line-z ... eho-stolu/

 

Napr. Jiří Peterka se účastníků zeptal na problém "kostičkování" DVB-C a IPTV. Petr Kacafírek ze společnosti UPC k tomu řekl: "V 98 procentech případů, kdy naši zákazníci DVB-C zaznamenají kostičkování, je na vině jejich zastaralá kabeláž. Především staré rozbočovače v domě."

 

- Jiří Peterka porovnal nabídku DVB-C od společností UPC a Self servis. Zarazil ho přitom odlišný přístup k pronájmu a prodeji set-top-boxu. Zatímco UPC přijímače pronajímá, Self servis je zákazníkům prodává. Do debaty se z publika zapojil z publika tiskový mluvčí UPC František Malina, který obhajoval tezi o tom, že pronájem je pro operátora lepší, protože může zasáhnout do firmwaru set-top-boxu. "Jsme mezinárodní společnost, která svoje služby chce nabízet na stejné úrovni ve všech zemích, kde působíme. Proto přijímače jen pronajímáme," řekl František Malina.

 

- Petr Kacafírek potvrdil plány společnosti UPC zrušit rozšířenou analogovou nabídku Klasik s koncem zemského digitálního vysílání. "Chtěli bychom to provést naráz, nikoli postupně," řekl Petr Kacafírek.

 

Prezentací přijímačů a vysílání HDTV začíná třetí blok kulatého stolu. První je ukázka zkušebního kabelové služby HD+, která má nabídnout některé pořady v HD kvalitě prostřednictvím DVB-C společnosti UPC Česká republika.

 

UPC nabídne prostřednictvím digitální kabelové televize HD vysílání ještě do letošních Vánoc. Prezentovaná služba HD+ nebude samostatným programem, ale UPC pod touto značkou nabídnou některé vybrané pořady v HD kvalitě, uvedl mluvčí firmy František Malina.

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Worm

V 98 procentech případů, kdy naši zákazníci DVB-C zaznamenají kostičkování, je na vině jejich zastaralá kabeláž. Především staré rozbočovače v domě.

 

Takový CS Film kostičkuje i na mém analogu a není rozhodně jediný.

 

Do debaty se z publika zapojil z publika tiskový mluvčí UPC František Malina, který obhajoval tezi o tom, že pronájem je pro operátora lepší, protože může zasáhnout do firmwaru set-top-boxu.

 

Sice chápu, že chtějí mít firmware pod kontrolou, ale tady půjde spíše o zásah do peněženek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...