Přejít na obsah

keramik

Uživatel
  • Příspěvky

    154
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    3

Příspěvky od uživatele keramik

  1. Dám naprosto jednoduchou triviální otázku. Jak je možné , že VŠEM ostatním poskytovatelům  ( a to jsem měl průběžně většinu z nich , tak jak se přelévají sportovní práva ) se nestává aby jejich aplikacepřípadně webové prohlížeče byli spíše generátorem náhodných chyb.  Ano mají třeba záseky , nebo horší kvalitu obrazu , ale prostě se do nich přihlásíte a funguje to.

    • Souhlasím 4
  2. před 16 hodinami, Marek-26 napsal:

    Jedná se o upgrade sítě. Je třeba vyměnit spoustu pasivních prvků, zařízení, zesilovačů... Je to z důvodu, aby se mohlo hnout s frekvencemi a rozšířit kapacita sítě. 

    Že by se hnuli frekvence , které ruší 5G ?

  3. V 19. 3. 2024 v 22:01, M.S. napsal:

    Na tabletu nám Vodafone TV dříve normálně fungovala, ale po té, co se tablet vrátil z reklamace, objevuje se chyba MV1803. Můžete nám poradit co s tím?? Děkuji. Synková 

    Nejspíš nic , protože netová VTV je spíš generátor náhodných chyb , než služba odpovídající roku 2024

    • Souhlasím 1
  4. Zřejmě nemáš v blízkosti zdroj rušení 5G. Já se tedy po roce a půl konečně dokopal k výměně kabelů tak frekvence 778MHz a 770MHz už úplně v pohodě a frekvence 762MHz občas zaškubne , ale předtím nešla vůbec.

  5. před 1 hodinou, Risoner.777 napsal:

    jen pokud se můžu zeptat - na ten sportovní balíček  O2 se díváte přes jejich aplikaci na smartTV, na notebooku (HDMI)  apod., nebo mate jejich set-top-box? díky 🙂

    Na chatce na SMART TV s androidem  , doma buď na Android boxu v aplikaci nebo přes KODI nebo v satelitním přijímači s linuxem přes Archiv CZ/SK.  Jejich box je nesmyslminimlně z důvodu ceny , ale prý moc nefunguje

    • Souhlasím 1
    • Děkuji 1
  6. před 21 hodinami, retron napsal:

    Tak mě to přijde poměrně logické, nebudu přece platit za službu, kterou nevyužívám, resp. platit 2x za z 90% identické služby.

    A rozhodně si nemyslím, že by sport nebyl marginální věc, co se týče sledovanosti resp. poptávce po TV službách mimo anténu.

    Zrovna O2TV si na tom založila strategii a dle čísel se jí to i daří, ikdyž většinu samozřejmě tvoří fotbalová liga.

    Mám kabelovku ještě od Kabel Net právě kvůli motorsportu a když tam není nebo nebude, budu nucen přejít jinam. Zatím mám v záloze Telly a počkám jak se situace vyvine, ale do budoucna 2x za totéž platit nehodlám.

    Ale nemusíš si 90% nabídky platit 2x. Když budeš mít Vodafone a k tomu si přikoupíš O2 TV Sport  Premium pack tak máš všechny sportovní kanály ( kromě streamovacích Canal+ sport 2-8 )  I když bych byl taky radši kdyby to Vodafone zařadil kvůli kvylitě obrazu a pohodlnosti přepínání 1 ovladačem.  Navíc já jako fanoušek Nottinghamu Forrest , který často dávají na těch streamovacích kanýlech , tak si ještě občas připlatím měsíční skylink Canal+ balíček a nehroutím se z toho

  7. před 15 hodinami, Risoner.777 napsal:

    ano, dříve lidem stačil jeden kanál, protože (pokud budu mluvit třeba za fotbal) tam měli více méně všechny dostupné základní evropské fotbalové poháry s českou účastí i bez ní (dokonce jeden čas na ČT 4, byť 1 zápas, z německé Bundesligy)

     

    jinak někdo tu nedávno psal, že sport téměř nikoho z abonentů VF nezajima (resp. by nezajimal).  mj je jasné, že sledovanost sportu bude vyšší např. v čase 18-23:00, než ráno v 8:00, oproti třeba dokumentarnim a zpravodajskym kanálům.  

    Upřímně nechtěl bych se dožít doby , kdy bude z naší ligy jen 1 zápas a 1 náhodný z jiné ligy.  To je stejný jako když si lidi stěžují , že se jen opakují staré filmy a pohádky - tenkrát byly 2 kanály + 1 ruský a teď jiich jsou desítky. Tak co mají dávat.  Ono budoucnost TV vysílání jsou právě především živé sportovní přenosy a pak specializované kanály   . Filmy si mohu pustit z jakékoliv streamovací platformy bez reklam .

    • To se mi líbí 1
  8. pozor je apka O2TV a apka O2TV 2.0   To je podstatný rozdíl a pokud si budeš O2tv pořizovat  dostaneš už tu O2TV 2.0 .   Nicméně pokud má v sobě android tak by tam měla jít nainstalovat i apka z neoficiálních zdrojů.  A druhá věc O2Tv 2.0 přes aplikaci android TV neumí přepínat multidimenze. Musíš si ten zápas najít pčes menu - sport - hokej - extraliga - přímé přenosy. Celkem si zaklikáš.

  9. Vuhledem k tomu , jak jim vše trvá - spíše nejsou schopni/ochotni cokoliv kromě jejich boxů aktivně podporovat , počítejte spíše v řádu desetiletek , spíše nikdy. Ani Apple stále není funkční. Na obranu české pobočky musím říct , že je v tom trochu nevinně , prtože aplikace a další věci se vytváří centrálně.

    • Souhlasím 1
  10. před 17 hodinami, tomus napsal:

    To bude tím že, Premier Sport 1 a 2 je pouze v  tom novém balíčku TV Sport, v tom původním balíčku Sport, který byl k dispozici ke starému TV tarifu Klasik prý není, jak tu včera uvedl Kautskym.

    https://www.techforum.cz/topic/62546-nova-sport-5-nova-sport-6/?do=findComment&comment=468520

     

    Takže v balíčku starý sport není všechen sport..... No ale tady se to dá trošku pochopit , cenově by mne přechod na ten nový balíček stál dost a ty programy taky asi nebyli úplně zadarmo. nicméně přes kabel V DVB-C mne to funguje. Je to zvláštní. Ale stejně mám k tomu O2 sport plus takže ty programy mám tam.

×
×
  • Vytvořit...