Přejít na obsah

Nášup

Uživatel
  • Příspěvky

    4
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Nášup

  1. "DVB-C u VF je kvalitativně o stupeň výš, než nějaké internetové mazanice. Dotyčný pisálek zjevně nikdy neměl možnost srovnání..." Je vidět, že nečtete pozorně. DVB-C jsem měl ještě v dobách UPC (CA modul + Mediabox), tuším, že se tomu říkalo „kostka“. Možná jsem měl jen já problém to netvrdím, ale televize na CA modulu, kostičkovala, sekala se. Po odpojení bodu to bylo v pohodě. Několikrát u mě byl technik a nic. Potom jsem odešel k O2TV. Bohužel u O2 mi nevyhovuje programová nabídka (a jelikož zásadně nefňukám po diskuzích), tak jsem šel prostě jinam. A musím říct, že jsem s IPTV Vodafone spokojen (Voyo v ceně) atd. Rozhodně bych ji za DVB-C neměnil.
  2. "Tak si potom nemůžete stěžovat na to, že vám VF nezprovoznil zásuvku. Pokud by jste si zvolil variantu s DVBC, tak by ji zprovoznili" Stando, můžete mi prosím říct, jak jste došel k závěru, že si stěžuji??? Už pohledu psaný text se dá snadno usoudit, že pokud bych chtěl DVB-C, tak si ho objednám, ale už dob UPC mám zkušenost, že je to sračka a proto jsem si objednal OTT IPTV službu, kde neočekávám zprovoznění zásuvky. Proto jsem taky napsal odpověď na vaši hloupou otázku „Proč by neměl Vodafone pustit do zásuvky signál.“ Proto ještě jednou zdůrazňuji, že nepustí, protože jsem si DVB-C neobjednal.
  3. Třeba protože jsem si v prodejně Vodafone zvolil IPTV a ne příjem přes DVB-C?😁 A jelikož mám internet od ČEZ, tudíž kabelovou zásuvku nemusím používat vůbec, proto nepředpokládám, že by technik Vodafone mi přijel pustit signál ke službě, kterou jsem si neobjednal.😁
  4. 120 korun není mnoho, pokud používáte DVB-C, ale pokud máte IPTV, a i když máte v bytě zásuvku DVB-C od ExUPC a Vodafone vám do ní nepustí signál tak je 120 korun za pronájem dost.
×
×
  • Vytvořit...