Přejít na obsah

mistra

Uživatel
  • Příspěvky

    14
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    1

Vše od uživatele mistra

  1. Zkus zavolat na podporu Apple. Teď v jedné skupině borka psala, že týden řešila nemožnost aktivovat eSIM do hodinek a oni jí to vyřešili na dálku. Nebylo to Vodafonem, telefonem ani hodinkami, že by se to vyřešilo uživatelskou změnou.
  2. No a v Samoobsluze či OneNumber portálu se to tedy zobrazuje jak?
  3. Problém je v tom, že zařízení s duplikovaným číslem má vlastně svoje individuální telefonní číslo a to nikde nevystupuje (místo něj je v samoobsluze název zařízení) a ústředny mu přiřazují pro prezentaci to duplikované číslo. V zahraničí by se zobrazovalo to telefonní číslo toho zařízení. Apple to má samozřejmě řešeno nějakou svojí cestou a to bych hádal, že bude zase za tučný příplatek. A ještě doplním, že třeba konkrétně Apple Watch nemají celosvětovou konektivitu (jako třeba iPhone), takže ty evropské by například v Americe stejně nefungovaly.
  4. Ano. Za mě parádní věc. Navíc v celé službě OneNumber je docela síla a potenciál. Technický určitě ne, ale logický vcelku ano, podívej se na to z komplexního pohledu na celou službu OneNumber. Pokud firemní Rámcová smlouva datově neomezený tarif nenabízí, není nic snazšího, než aby administrátor kontaktoval Vodafone a poptal ho. Nemusí to být přímo Neomezený Super, nebo vyšší, ale stačí některý RED6 z portfolia OneNet. Přesně tak. Pro odesílání/příjem SMS musí být povolené zprávy v Samoobsluze Můj Vodafone u služby OneNumber + přidružený iPhone musí být zapnutý a připojený k internetu. Toto neplatí pro iMessage, ty fungují i pokud je ten přidružený iPhone vypnutý. WhatsApp a Messenger kecálky na AW přes mobilní data hodinek opravdu nejedou, což je škoda, že to ty aplikace neumí.
  5. mistra

    Neustálé výpadky

    Zkoušela se třeba výměna modemu?
  6. Co vím, aktivuje se v OneNet samoobsluze služba OneNumber a je tam k tomu někde položka pro zadání čísla EID hodinek. To se musí vyplnit, aby se to celé napárovalo. Zjistit se dá: - ve spárovaném iPhonu v aplikaci Watch - Moje hodinky - Obecné - Informace - EID. - v hodinkách - Nastavení - Informace - EID. Po vyplnění by mělo dojít k aktivaci. Nelze však zprovoznit na nejnovějších Betách, které nemají odemčený profil VF CZ.
  7. Problém je prostě v Betě. Tohle podle mě Vodafone nijak neovlivní, spíše bych sázel na to, že ten VF profil tam nemá Apple odemčený.
  8. Nezrcadlí se ti ten režim letadlo i do hodinek? To by se pak na nich zapl taky a novinkou data by nefungovala.
  9. Určitě se podporují i starší verze. Nemáš třeba tarif OneNet? Tam se aktivace neprovádí přes aplikaci Watch, ale v samoobsluze OneNetu.
  10. Ten návod sem dal Ondra z Vodafonu, já jo jenom vyzkoušel a potvrdil. 😉 Nevadí. Taky mám dvě SIM. Jen se vybere, pro kterou se to má zaktivovat. Spíš si myslím, že se to snaží zaktivovat z roamingu, já tam tu větu o něm vůbec neměl.
  11. Podle té hlášky to vypadá, že jsi v Roamingu. Tam to nefunguje. Doporučuji se domluvit se zaměstnavatelem, aby zařadil do nabídky i nějaký neomezený.
  12. Měl jsem to stejné a je to jak psal Ondra z Vodafonu, zabralo: 1. vypnout služby iMessage, FaceTime a WiFi hovory. 2. Provést restart a vypnutí + zapnutí hodinek a telefonu. 3. zapnout služby iMessage, FaceTime a WiFi hovory. 4. Provést restart a vypnutí + zapnutí hodinek a telefonu. Ahoj Ondro, měl jsem stejný problém a potvrzuji, že zabralo: 1. vypnout služby iMessage, FaceTime a WiFi hovory. 2. Provést restart a vypnutí + zapnutí hodinek a telefonu. 3. zapnout služby iMessage, FaceTime a WiFi hovory. 4. Provést restart a vypnutí + zapnutí hodinek a telefonu. Miloš
  13. Už by to mělo být spuštěné i pro OneNet, aktivace je ale nutná pouze přes OneNet samoobsluhu.
×
×
  • Vytvořit...