Přejít na obsah

VLKOR

Uživatel
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele VLKOR

  1. Dobrý den,

    chtěl bych se tu s Vámi poradit. Chtěl jsem si na mém Samsungu S23 ultra (CZ distribuce) zprovoznit funkci Private share. Bohužel mi však nefunguje s Vodafone SIM. Když do telefonu vložím SIM jiného operátora, je to OK a aplikace číslo vidí. Ještě bych chtěl dodat, že stejný problém mám s touto SIM i v jiném telefonu Samsung – není to tedy chyba konkrétního kusu telefonu. Také jsem zkoušel dát SIM na druhou pozici v šuplíčku, nepomohlo. Dokonce jsem si nechal zaslat novou SIM, též nepomohlo. Zkoušel jsem i volat na Vaši infolinku (na jiném fóru někdo psal, že měl stejný problém, tak zavolal na Vaši linku a tam mu něco přenastavili a začalo mu to fungovat) - mně se to však nepodařilo touto cestou vyřešit. Nevíte prosím, v čem je problém? Předem děkuji za odpověď.

    375205862_3453393471591058_1870771866285444094_n.jpg

  2. Dobrý den,

     

    rád bych se zde „podělil“ o můj názor na funkci zpětného přehrávání obsahu. 

    Tuto funkci využívám poměrně často a poslední dobou se často setkávám s tím, že když si pouštím zpětně například nějaké sportovní utkání, které se protáhlo, tak je problém s tím, že pořady ze záznamu nenavazují automaticky jeden na druhý. Aktuálně jen po skončení zpětného přehrání pořadu vyskočí hláška, Co sledovat dál... a 3 náhodně doporučená videa.

    Modelový příklad z této neděle: na stanici Sport 2 se jela jako tradičně v neděli Formule 1. Jelikož pršelo, tak se přenos protáhl a musel jsem 3x jít do programu a spustit ručně další pořad a v každém z nich hledat ručně tu část, kde skončil ten předchozí, jelikož ten další pořad nenavazoval na ten předchozí plynule 😞 

    Moje představa by byla taková, že by po skončení pořadu ve zpětném přehráváním automaticky a plynule najel další pořad. 

    Myslím si, že by toto ocenilo více lidí.

    • Souhlasím 4
×
×
  • Vytvořit...