Přejít na obsah

Jurda

Uživatel
  • Příspěvky

    13
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele Jurda

  1. Děkuji za převedení vlákna, nezjistil jsem, že se to tu už řeší delší dobu - a marně. Převedení mobilu do tichého režímu není řešení. Je zajímavé, že u mé banky je možné si vybrat dobu pro zasílání zpráv.

  2. Bohužel je to smutné. Začínám si myslet, že jsem udělal chybu tím, že jsem oznámil úmrtí mé partnerky a chtěl jsem převést smlouvy na mne. kdybych se ne to vykašlal, všechno by zřejmě bylo funkční a bez problémů. Asi .... pro dobrotu na ......

    Ona "komunikace" spočívá v tom, že jednou za dva dny dostanu email s žádostí o druhý a čtvrtý znak  admin. hesla -  po té, že je to špatně, což já vím, když se tam sám nemohu přihlásit. Pak chtějí kopii úmrtního listu, který si již v březnu okopírovali na pobočce.

    Je-li převod služeb tak složitý, mohou přece uzavřít novou smlouvu  - ovšem za stejných podmínek jako byla původní (cena i CA moduly). V čem je tedy problém?

    A ještě jedna věc. Zkusil jsem odpovědět na nabídku služeb od Vodafonu na internetu a světe div se. Do hodiny se mnou chtěli telefonický uzavřít smlouvu. A v záležitosti převodu služeb mi od 28. 3. 2022 nikdo nezavolal. 

    • Děkuji 1
    • Smutný 2
  3. Připojím se k tématu. Minulý měsíc jsem vytvořil téma "Převod služeb při úmrtí zákazníka", ve kterém řeším podobný problém.

    Zemřela mi partnerka, na kterou byly smlouva s UPC a později s Vodafone napsaná.

    Dne 28.03.2022 jsem byl na pobočce Vodafone osobně požádat o převod služeb na mne s tím, že adresa (přípojné místo), rozsah služeb a ani kontaktní email a tel. číslo se nemění - mám o tom zápis. Dne 31.03.2022 přišla SMS o ukončení služeb a od té doby nejdou kódované TV programy.
    Znovu jsem navštívil pobočku (Šantovka Olomouc), kde mi bylo řečeno, že služby byly ukončeny ????? a mohu sepsat novou smlouvu na nové služby.
    ALE
    - vrátit modem a s novou službou nový modem ("starý modem" je Compal CH7465VF, který byl dodán před 3 měsíci
    - nutnost zapůjčení set-top boxu a NEMOŽNOST použít CA moduly, které mám 3 (2 vlastní a jeden v pronájmu ), do konce března všechny pracovaly bez problémů.

    Od té doby to marně řeším s oddělením "péče" o zákazníky. Pořád narážím na to, že nelze uvedené CA moduly zavést do systému, ve kterém po převodu k Vodafone samozřejmě zavedeny byly. Jedinou  změnou je jméno a příjmení zákazníka. Někdo udělal chybu a služby namísto převedení zrušil a chybí ochota to opravit. Tři týdny bez výsledku.

     

  4. Rozumím, ale tato zařízení již v systému byla  od převedení pod Vodafone v listopadu (exUPC) až do konce března. A  nepracuje ani pronajatý CA modul. Jsem týden bez televize a zjišťuji, že se bez ní dá žít. Přesto bych byl rád, kdyby se to co nejdříve zprovoznilo. Právě 3 CA moduly a nemuset mít set-top box mě u Vodafone ještě drží.

    • Souhlasím 2
  5. Před 14 dny mi zemřela partnerka, na kterou byla napsána smlouva na internet 300 a TV Komfort. Dne 28.03.2022 jsem byl na pobočce Vodafone osobně požádat o převod služeb na mne s tím, že adresa (přípojné místo), rozsah služeb a ani kontaktní email a tel. číslo se nemění - mám o tom zápis. Včera večer (31.03.2022) přišla SMS o ukončení služeb a dnes nejdou kódované TV programy.

    Znovu jsem navštívil pobočku (Šantovka Olomouc), kde mi bylo řečeno, že služby byly ukončeny ????? a mohu sepsat novou smlouvu na nové služby.

    ALE

    -  vrátit modem a s novou službou nový modem ("starý modem" je Compal CH7465VF, který byl dodán před 3 měsíci

    - nutnost zapůjčení set-top boxu a NEMOŽNOST použít CA moduly, které mám 3 (2 vlastní a jeden v pronájmu ), do včerejška všechny pracovaly bez problémů

    Bez televize vydržím, internet zatím funkční. Jenže jako exUPC mě u Vodafone drželo to, že můžeme sledovat 3 TV přes CA moduly a aspoň trochu funkční sledování Vodafone TV na PC a mobilu.

    Aplikace pro smart TV v nedohlednu a pronajem 3 set-top  boxů nechci.

    Co s tím?

×
×
  • Vytvořit...