Přejít na obsah

Jurda

Uživatel
  • Příspěvky

    13
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Jurda

  1. Tichý režim byla nadsázka, ale stejně jsem přesvědčen o tom, že - než tisíce zákazníků nutit k potlačení SMS - je lepší přesvědčit jednoho programátora, ať naučí robota slušnému chování.
  2. Děkuji za převedení vlákna, nezjistil jsem, že se to tu už řeší delší dobu - a marně. Převedení mobilu do tichého režímu není řešení. Je zajímavé, že u mé banky je možné si vybrat dobu pro zasílání zpráv.
  3. Dnes mi přišla SMS od Vodafone "Hezky den, dekujeme za vasi platbu ve vysi x Kc pro platce x (cislo platce xy), kterou jsme prijali 16.09.2022. Prehled Vyuctovani a plateb najdete v aplikaci Muj Vodafone na http://www.vodafone.cz/vyuctovani . Vas Vodafone". To by bylo vpořádku, kdyby SMS nepřišla v 02,09 hodin. Dá se nějak zabránit tomu, aby se to opakovalo?
  4. Bylo mi napsáno, že se někdo ozve a dojedná se mnou podrobnosti o nové smlouvě - a od pátku nic. Slibem nezarmoutíš.
  5. Děkuji za radu. Tak nějak podobně to začalo probíhat. Jsem zvědavý na výsledek.
  6. Bohužel je to smutné. Začínám si myslet, že jsem udělal chybu tím, že jsem oznámil úmrtí mé partnerky a chtěl jsem převést smlouvy na mne. kdybych se ne to vykašlal, všechno by zřejmě bylo funkční a bez problémů. Asi .... pro dobrotu na ...... Ona "komunikace" spočívá v tom, že jednou za dva dny dostanu email s žádostí o druhý a čtvrtý znak admin. hesla - po té, že je to špatně, což já vím, když se tam sám nemohu přihlásit. Pak chtějí kopii úmrtního listu, který si již v březnu okopírovali na pobočce. Je-li převod služeb tak složitý, mohou přece uzavřít novou smlouvu - ovšem za stejných podmínek jako byla původní (cena i CA moduly). V čem je tedy problém? A ještě jedna věc. Zkusil jsem odpovědět na nabídku služeb od Vodafonu na internetu a světe div se. Do hodiny se mnou chtěli telefonický uzavřít smlouvu. A v záležitosti převodu služeb mi od 28. 3. 2022 nikdo nezavolal.
  7. Tato tzv. komunikace je zdlouhavá a nepřináší žádné výsledky. Dávám přednost telefonickému řešení.
  8. Připojím se k tématu. Minulý měsíc jsem vytvořil téma "Převod služeb při úmrtí zákazníka", ve kterém řeším podobný problém. Zemřela mi partnerka, na kterou byly smlouva s UPC a později s Vodafone napsaná. Dne 28.03.2022 jsem byl na pobočce Vodafone osobně požádat o převod služeb na mne s tím, že adresa (přípojné místo), rozsah služeb a ani kontaktní email a tel. číslo se nemění - mám o tom zápis. Dne 31.03.2022 přišla SMS o ukončení služeb a od té doby nejdou kódované TV programy. Znovu jsem navštívil pobočku (Šantovka Olomouc), kde mi bylo řečeno, že služby byly ukončeny ????? a mohu sepsat novou smlouvu na nové služby. ALE - vrátit modem a s novou službou nový modem ("starý modem" je Compal CH7465VF, který byl dodán před 3 měsíci - nutnost zapůjčení set-top boxu a NEMOŽNOST použít CA moduly, které mám 3 (2 vlastní a jeden v pronájmu ), do konce března všechny pracovaly bez problémů. Od té doby to marně řeším s oddělením "péče" o zákazníky. Pořád narážím na to, že nelze uvedené CA moduly zavést do systému, ve kterém po převodu k Vodafone samozřejmě zavedeny byly. Jedinou změnou je jméno a příjmení zákazníka. Někdo udělal chybu a služby namísto převedení zrušil a chybí ochota to opravit. Tři týdny bez výsledku.
  9. Uplynulo dalších 12 dnů a výsledek je nulový.
  10. Souhlasím, TV start samozřejmě mám naladěný, ale kvalita je hrozná. Problém je hlavně v tom, že jsem žádal o PŘEVEDENÍ služeb, ale Vodafone služby UKONČIL.
  11. Rozumím, ale tato zařízení již v systému byla od převedení pod Vodafone v listopadu (exUPC) až do konce března. A nepracuje ani pronajatý CA modul. Jsem týden bez televize a zjišťuji, že se bez ní dá žít. Přesto bych byl rád, kdyby se to co nejdříve zprovoznilo. Právě 3 CA moduly a nemuset mít set-top box mě u Vodafone ještě drží.
  12. Poslal jsem na Ondra - Vodafone podrobnější vysvětlení a skeny žádosti, a uplynul týden a žádná odezva. Bude se něco dít?
  13. Před 14 dny mi zemřela partnerka, na kterou byla napsána smlouva na internet 300 a TV Komfort. Dne 28.03.2022 jsem byl na pobočce Vodafone osobně požádat o převod služeb na mne s tím, že adresa (přípojné místo), rozsah služeb a ani kontaktní email a tel. číslo se nemění - mám o tom zápis. Včera večer (31.03.2022) přišla SMS o ukončení služeb a dnes nejdou kódované TV programy. Znovu jsem navštívil pobočku (Šantovka Olomouc), kde mi bylo řečeno, že služby byly ukončeny ????? a mohu sepsat novou smlouvu na nové služby. ALE - vrátit modem a s novou službou nový modem ("starý modem" je Compal CH7465VF, který byl dodán před 3 měsíci - nutnost zapůjčení set-top boxu a NEMOŽNOST použít CA moduly, které mám 3 (2 vlastní a jeden v pronájmu ), do včerejška všechny pracovaly bez problémů Bez televize vydržím, internet zatím funkční. Jenže jako exUPC mě u Vodafone drželo to, že můžeme sledovat 3 TV přes CA moduly a aspoň trochu funkční sledování Vodafone TV na PC a mobilu. Aplikace pro smart TV v nedohlednu a pronajem 3 set-top boxů nechci. Co s tím?
×
×
  • Vytvořit...