August 9, 200718 yr Internet se výrazně zpomalil, po restartu modemu funguje tak minutu a pak následuje zpomalení až na úplný výpadek. Restart modemu a znova dokolečka.
August 9, 200718 yr Mne to jakztakz jede. Zadny preruseni konektivity. Problem je packetloss[cca6%]. Bydliste Usti/Severni Terasa :]
August 10, 200718 yr Dneska se něco děje všude Mě v Děčíně 1 to taky pořád padá a podle fóra je to i v Brně,Plzni,Mostě,Teplicích.....co se děje???
August 10, 200718 yr Tak tak, Vseborice taky dneska uplne na nic, cca kazdy 2 minuty se spojeni na chvili prerusi a pak zase naskoci2
August 10, 200718 yr Cheb ma casty problemy taky, je to spis problem vic lokalit. Nema to vicemenne cenu resit podle lokalit, staci se kouknou na karneval mapu
September 1, 200718 yr Mám stejný problém s internetem. Byli jsme zákazníky O2, ale nikdy takové problémy nebyly. Stále výpadky, nemožnost připojení atd. Prosím o zprávu a urychlenou nápravu. Pokud tyto problémy budou nadále trvat, budeme nuceni odstoupit od smlouvy. Již nás opravdu nebaví stálé restartování modemu a řešení všech dalších problémů. Děkuji předem za Vaše vyjádření Seidlicová Eva
September 1, 200718 yr Mám stejný problém s internetem. Byli jsme zákazníky O2, ale nikdy takové problémy nebyly. Stále výpadky, nemožnost připojení atd. Prosím o zprávu a urychlenou nápravu. Pokud tyto problémy budou nadále trvat, budeme nuceni odstoupit od smlouvy. Již nás opravdu nebaví stálé restartování modemu a řešení všech dalších problémů. Děkuji předem za Vaše vyjádření Seidlicová Eva mno ehm, tohle je neoficiální forum