September 2, 200421 yr Tak tu mame dalsi vypadek DNS serveru u Karnevalu dneska. Jak je mozny, ze jim nefunguje ani primarni, ani sekundarni DNS server? Ja si tam snad vrazim jeste nejaky sekundary odjinud nebo co ...
September 2, 200421 yr Jo potvrzuju, taky me to nejelo. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
September 2, 200421 yr Tak tu mame dalsi vypadek DNS serveru u Karnevalu dneska. Jak je mozny, ze jim nefunguje ani primarni, ani sekundarni DNS server? Ja si tam snad vrazim jeste nejaky sekundary odjinud nebo co ... Myslim, ze si rozjedu DNS doma, abych nebyl na tom jejich zavislej
September 3, 200421 yr Tak tu mame dalsi vypadek DNS serveru u Karnevalu dneska. Jak je mozny, ze jim nefunguje ani primarni, ani sekundarni DNS server? Ja si tam snad vrazim jeste nejaky sekundary odjinud nebo co ... Myslim, ze si rozjedu DNS doma, abych nebyl na tom jejich zavislej Ja jsem si nastavil dalsi sekundar ns.eunet.cz (IP 193.85.1.12), tak snad to pomuze pri pristim vypadku DNS serveru.