Odesláno 18. května 2007 17 let Ja už jsem to vzdal,po třech dnech pokusu celkem asi 50 min. Však oni se ozvou sami
Odesláno 21. května 2007 17 let Ja to zkousel dopoledne, odpoledne i vecer a nebyla sance. Tak jsem to nakonec vzdal, poslal maila a ted cekam druhy tyden na odpoved. Pochybuji, ze se nekdy dockam.......
Odesláno 21. května 2007 17 let to pak tedy je skutečně "poněkud zvláštní" přístup k vlastním zákazníkům... "Logiku" to má, protože volat (a samozřejmě platit hovorné) do KC budou ti, kteří potřebují řešit problémy a ne ti, kterých se Karneval netýká. Jen těžko se mi hledají slušná slova...
Odesláno 21. května 2007 17 let Presne tak jsou to nehorazne k....,clovek necha plno penez a jeste h***o vyresi... meli by se stydet !!Nejhorsi je ze se zlepseni nedockame ani pod kridly UPC v tomto smeru.....
Odesláno 5. června 2007 17 let Já jsem na infolince strávil cca 2 x 30 minut. Zajímalo by mě, jestli je možné proplacení těchto nákladů požadovat po Karnevalu. Předpokládám že toto právo mám, vzhledem k tomu, že se nejednalo chybu z mé strany.
Odesláno 6. června 2007 17 let Na stránkách Karnevalu přibyla omluva zákazníkům za zhoršenou dostupnost klientského centra, a že nejpozději v srpnu bude zprovozněn nově připravovaný systém obsluhy zákazníků.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.